Özel haber... Trabzonspor'un 30 yaşındaki futbolcusu Yunus Mallı için Antalya yolu gözüktü

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor yeni sezona da hızlı bir şekilde hazırlanıyor. Takımda kalacak ve gidecek oyuncuları belirleyen Trabzonspor'un Wolfsburg'dan bedelsiz olarak aldığı 30 yaşındaki futbolcusu Yunus Mallı'yı Antalyaspor'a göndereceği iddia edildi.

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2022, 19:51 Güncelleme 30 Mayıs 2022, 19:55
Özel haber... Trabzonspor’un 30 yaşındaki futbolcusu Yunus Mallı için Antalya yolu gözüktü

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürerken bir yandan takımdan gidecek oyuncular belirlenmeye başlandı. Bordo-Mavililer'in büyük umutlarla transfer ettiği ancak verim alamadığı tecrübeli oyuncunun yeni rotası Akdeniz olacak.

Geçtiğimiz yıl, devre arasında Wolfsburg'tan bedelsiz olarak transfer edilen Yunus Mallı için artık ayrılık zamanı geldi.

30 yaşındaki futbolcunun gideceği adres de neredeyse belli oldu. Yunus Mallı için Trabzonspor'un Antalyaspor ile anlaştığı iddia edildi.

Geride kalan sezonda Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 7 maçta (49 dakika), Türkiye Kupası 2 maçta (153 dakika) ve Konferans Ligi Ön Elemesi'nde 1 mata (32 dakika) forma giydi.

Toplamda 234 dakika görev alan tecrübeli oyuncu Bordo-Mavili ekipten 1.5 milyon Euro kazandı.

Yakın arkadaşı Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'in takımda görmeyi çok istediği Yunus Mallı'nın Akdeniz ekibine imza atması durumunda eski günlerine dönüp dönemeyeceği ise merak ediliyor.

Bir dönem Bundesliga'nın en önemli yıldızlarından biri olan Yunus Mallı'nın bir ara piyasa değeri 13 milyon Euro'ydu... 2017 yılında Wolfsburg, yıldız oyuncu için 12.5 milyon Euro'luk bonservis ödemesi yaptı.

Yunus Mallı'nın Trabzonspor ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Bordo-Mavililer'in 1 yıllık opsiyon hakkı da bulunuyor. Trabzonspor bu yaz oyuncuyu elden çıkartarak hem maaş yükünden kurtulmak istiyor hem de transfere yer açmayı planlıyor.

OYUNCU BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN