Teknik direktör Jorge Jesus Portekizli yıldız William Carvalho'yu Fenerbahçe'ye getiriyor

Portekiz'in A Bola gazetesi, teknik direktör Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye tek başına gelmeyeceğini yazdı. Haberde "William Carvalho, Sporting'de 1 yıl çalıştığı Jesus'la yeniden bir araya gelmeye can atıyor" denildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2022 Güncelleme 29 Mayıs 2022, 06:58
Teknik direktör Jorge Jesus Portekizli yıldız William Carvalho’yu Fenerbahçe’ye getiriyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de gözler yeni sezona çevrildi. Artık Portekizli teknik direktör Jorge Jesus için sadece resmi açıklamaya kalan Sarı-Lacivertliler, 2022-23 sezonunda hem şampiyonluk mücadelesi verecek hem de Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaya çalışacak. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'a en yakın muhabir olarak bilinen Irene Palma bir özel habere daha imza attı. A Bola muhabiri Irene Palma, Jorge Jesus'un ilk transfer hedefini açıkladı ve Jesus'un Fenerbahçe'ye bir transferle katılacağını iddia etti. Palma, Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus'un William Carvalho'nun Fenerbahçe'sine gidebileceği aktardı. A Bola'da Irene Palma imzasıyla çıkan haberde Real Betis'le 1 yıl daha sözleşmesi olan 30 yaşındaki orta sahanın Fenerbahçe'ye gitmeye sıcak baktığı kaydedildi.



GELMEYİ ÇOK İSTİYOR
Portekızli futbolcunun daha önce Sporting'de beraber çalıştığı Jorge Jesus'la yeniden bir araya gelmeyi çok istediği de ifade edildi. Real Betis'in de William Carvalho ile yollarını ayırmaya yakın olduğu aktarılan haberler anasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN