Uluslar Ligi maçları öncesi Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu

Uluslar Ligi maçları öncesi açıklamada bulunan Stefan Kuntz, “İrfan Can ve Emre Mor için milli takım kapısını açık tutuyorum. Salih, Hakan, Orkun ve Dorukhan gibi isimlere baktığımızda Mert Hakan’dan biraz daha iyi olduğunu gördük” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2022 Güncelleme 28 Mayıs 2022, 06:59
Uluslar Ligi maçları öncesi Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Uluslar Ligi karşılaşmaları için Riva'da başlayacak kamp öncesinde basın toplantısı düzenledi. Kuntz, "Önümüzde 4 maçımız var. Bütün maçları kazanmak için odaklanacağız. Bu 4 maç için biraz daha genç isimleri tercih ettik. Bize nasıl yardımcı olabileceklerine bakacağız. Yogayı ilk kez milli takıma getireceğiz. Zihinsel çalışma yapmak için özel koçlarla çalışacağız" dedi.



ONA KAPIMIZ AÇIK
Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Karagümrüklü Emre Mor'un milli takıma çağrılmaması üzerine Alman çalıştırıcı yaptığı açıklamada, "Karşındakini itham etmeden iletişim kurmak gerekiyor. O nedenle ithamlar ve ifade ediliş biçimleri beni mutlu etmedi" dedi. Alman teknik adam, "Orta sahada çok fazla oyuncum var. Orkun, Salih, Hakan, Dorukhan. İrfan Can ve Emre Mor için milli takım kapısını açık tutuyorum. O bölgelerde 4 oyuncu tercih ettik. Salih, Hakan, Orkun ve Dorukhan gibi isimlere baktığımızda Mert Hakan'dan biraz daha iyi olduğunu gördük. Ona da kapımız açık. Oyuncular arasında küçük farklar var" ifadelerini kullandı.



İLK İDMAN BUGÜN
A Milliler, 4 Haziran'da sahasında Faroe Adaları ile oynayacağı gruptaki ilk maçın hazırlıklarına bugün 17.30'da Riva'da yapacağı antrenmanla başlayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN