Beyaz TV’de Ali Koç ve Rasim Ozan Kütahyalı arasında FETÖ kavgası çıktı! Ortalık fena karıştı

Beyaz TV’de FETÖ kavgası çıktı. Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı’yı FETÖ’ye yakın olmakla suçladı... “Şike dönemi sana tapeler servis ediliyordu” dedi. Kütahyalı da “O dönem siz Türkçe olimpiyatlarına sponsordunuz. Fettullah Gülen, Mustafa Koç’a ananas göndermedi mi ?“ deyince Koç “Ailemin adını ağzına alma” yanıtını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2022 Güncelleme 25 Mayıs 2022, 06:56
Beyaz TV’de  Ali Koç ve Rasim Ozan Kütahyalı arasında FETÖ kavgası çıktı! Ortalık fena karıştı

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV'de katıldığı programda Rasim Ozan Kütahyalı ile FETÖ meselesinde karşı karşıya geldi. 3 Temmuz sürecinde yaşanan olaylarla başlayan tartışmalarda, sürecin FETÖ ile yürütüldüğünü söyleyen Ali Koç, Kütahyalı'ya "Her gün tapeler servis ediliyordu. En çok alanlardan biri de Rasim Bey'di." deyince söze giren Kütahyalı, "2013-2016 yılları arasında bu FETÖ'yü bitiren en önemli 20 kişiden biriyim" dedi. Kütahyalı, konuyu Aziz Yıldırım'a getirince Koç, "Aziz Yıldırım'ın adını ağzınıza alırken 'Bismillah' çekin. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Adam 1 sene hapiste yatmış. Başka yere gitmesin bu iş... Cemaatin en dibindeki adam sensin. Kendine gel. Böğürmeye başladın yine. Sabun gibisin, ele avuca gelmiyorsun" ifadelerini kullandı.



ANANAS KONUSU GERDİ
Kütahyalı , "O dönem Türkçe Olimpiyatları'na sponsordunuz. 2014'te Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alınmadı. Fetullah Gülen ile Mustafa Koç konuşmadı mı? Gülen ile Koç Holding'in de ilişkileri vardı. Ananas iddiaları vardı. Fettullah Gülen, Mustafa Koç'a ananas göndermedi mi? Ben de içi dışı bir adamım. 2013 öncesi için hatalarımız vardır. Yaşana olayları o zamanki kronolijisine göre değerlendirmek lazım" dedi.



AİLEMİN ADINI AĞZINA ALMA
Rasim Ozan Kütahyalı'nın ananas konusunu gündeme getirmesi ve Koç ailesinden bahsetmesi üzerine Ali Koç, "Bir daha benim ailemin ismini ağzına alma" diyerek tartışmayı sonlandırdı.



KARŞILIKLI ATIŞTILAR!
Başkan Ali Koç ile futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki FETÖ tartışması programda karşılıklı atışmalara ve gergin anlara neden oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN