Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe yönetimi harekete geçti: Hedefte Boubacar Kamara var

Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik direktör adayı Jesus, Marsilya ile sözleşmesi bitecek olan Fransız ön libero Boubacar Kamara’nın transfer edilmesini istedi. Yönetim Kamara’nın menajeri ile ilk teması gerçekleştirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2022 Güncelleme 20 Mayıs 2022, 06:58
Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe yönetimi harekete geçti: Hedefte Boubacar Kamara var

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için yoğun bir transfer çalışması içinde olan Fenerbahçe yönetimi, sürpriz bir oyuncuya kanca attı.

Teknik direktör Jorge Jesus ile yapılan görüşmelerde Portekizli teknik adamın Fenerli kurmayları Senegal asıllı bir Fransız oyuncuya yönlendirdiği ortaya çıktı.

Bu ismin Marsilya ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Boubacar Kamara olduğu öğrenildi.

JORGE JESUS ISRAR ETTİ
Jorge Jesus'un 22 yaşındaki yetenek için son derece ısrarcı olduğu da gelen haberler arasında. Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro civarında olan ancak bonservis problemi olmayan Kamara için Fenerbahçeli kurmayların tüm şartları zorlayacağı yüksek ücret dışında ciddi bir imza parasını da gözden çıkardığı ifade edildi.

Boubacar Kamara'nın menajeri ile ilk görüşmenin yapıldığı da öğrenildi. Ancak oyuncuya bir çok Avrupa kulübünün talip olduğu ve Fenerbahçe'yi zorlu bir süreç beklediği de bildirildi. Marsilya forması altında çok iyi bir sezon geçiren Kamara'nın geçtiğimiz günlerde Fransa Milli Takım aday kadrosuna çağrıldığı da ortaya çıktı.

FENERBAHÇE FRANSIZ ÖN LİBERO İÇİN TÜM ŞARTLARI ZORLAYACAK
24 yaşında ve 1.84 boyunda olan Boubacar Kamara, Senegal asıllı olmasına rağmen Fransa Milli Takımı'nı seçti. Geniş kadroya davet edildi.