Fenerbahçe'nin günlerdir beklediği haber sonunda geldi! Jorge Jesus Kanarya'ya evet dedi

Portekizli teknik adamın salı günü Ali Koç’la video konferans yöntemiyle görüştüğünü belirten O Jogo gazetesi, “Her şey yolunda giderse haftaya ailesiyle beraber İstanbul’a gelecek” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2022 Güncelleme 19 Mayıs 2022, 06:59
Fenerbahçe’nin günlerdir beklediği haber sonunda geldi! Jorge Jesus Kanarya’ya evet dedi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe uzun süredir ikna etmek için uğraştığı Jorge Jesus konusunda artık mutlu sona çok yakın... Sarı-Lacivertli taraftarların büyük bir heyecan içinde beklediği müjdeli haber Portekiz'den geldi.



YAŞAYACAĞI YERİ GEZECEK
Ülkenin en önemli yayın organlarından biri olan O Jogo'nun haberine göre Jorge Jesus, adım adım Fenerbahçe'ye geliyor. Haberde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Portekizli hocanın Salı günü video konferans yöntemiyle görüştüğü ve Jesus'un ailesiyle beraber İstanbul'a gelmeyi kabul ettiği belirtildi. Önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi beklenen tecrübeli teknik adamın hem kulübü ve tesisleri gezeceği hem de ailesiyle beraber yaşayacağı yer hakkında bilgi edineceği belirlendi. Yapılacak son zirvede aradaki ufak ekonomik pürüzlerin de ortadan kaldırılması ve Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.



MALATYA MAÇI ÖNEMLİ!
O Jogo, Jesus'un Fenerbahçe ile alacağı kararda Şampiyonlar Ligi'nin büyük önem taşıdığı, bu nedenle Yeni Malatyaspor maçının sonucunun beklendiğini de belirtti. Eğer bir mucize yaşanmazsa Sarı- Lacivertliler sezonu ikinci sırada tamamlayacak ve Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılma hakkı yakalayacak. Her şeyin planlandığı gibi gitmesi durumunda Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'a 2 yıllık imza attıracağı gelen bilgiler arasında.



O JOGO MÜJDEYİ İŞTE BÖYLE VERDİ
Portekiz'in en önemli yayın organlarından biri olan O Jogo gazetesi, Jorge Jesus'un ailesiyle beraber İstanbul'a geleceğini işte böyle duyurdu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN