Şampiyon Trabzonspor’dan nefes kesen kutlama: Fırtına kupasına kavuştu

Karadeniz Fırtınası şampiyon Trabzonspor'un kutlaması başladı. Binlerce taraftarın katıldığı kutlamalar renkli görüntülere de sahne oldu. Yüzlerce gemi ve balıkçı teknesinin eşliğinde ‘Şampiyonlar filosu’ taraftarları denizden selamlayarak kutladılar. Stadyumda da horonlar ve şarkılar ile eğlence sürdü. Büyük bir eğlencenin ardından Trabzonspor kupasına kavuştu.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2022, 20:07 Güncelleme 15 Mayıs 2022, 01:07
Şampiyon Trabzonspor’dan nefes kesen kutlama: Fırtına kupasına kavuştu

İÇİNDEKİLER

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, yıllar süren hasretin ardından gelen şampiyonluğunu görkemli şekilde kutladı.

Yüzlerce gemi ve balıkçı teknesinin eşliğinde 'Şampiyonlar filosu' taraftarları denizden selamlayarak kutlamalara başladı.

Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, binlerce taraftarıyla birlikte şampiyonluğunu kutlamaya devam etti.

Fraport TAV Antalyaspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte başlayan ve geçtiğimiz hafta İstanbul Yenikapı'da yüzbinlerce taraftarıyla kutlama yapan bordo mavililer, Medical Park Stadyumu'nda düzenlenecek kupa töreni öncesinde kutlamalara Karadeniz'de başladı.

Kupa töreni öncesinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden gemiyle açılan bordo mavili kafileyi tesislerin yakınında yüzlerce gemi ve balıkçı teknesinden oluşan filo karşıladı.

Ayasofya Sahili ve Faroz Limanı boyunca seyreden 'Şampiyonlar Filosu'nu' sahilde bekleyen yüzlerce taraftar meşaleler ve marşlarla karşıladı. Faroz Limanı'na girerek taraftarları selamlayan bordo mavili takım, ardından Trabzon Limanı'na geçerek şampiyonluk turu yapacağı üstü açık otobüse bindi.

Limanda taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan oyuncular, üstü açık otobüse binerek şampiyonluk turu attı. Trabzonspor kafilesi, bordo mavi bayraklarla donatılan konvoy eşliğinde Medidal Park Stadyumu'na hareket etti.

TRABZONSPOR KUPASINA KAVUŞTU


Stadyumda büyük bir eğlencenin yapıldığı ve her futbolcunun kendi şarkısıyla sahaya çıktığı kutlamalarda Başkan Ahmet Ağaoğlu bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının ardından kaleci Uğurcan Çakır taraftara üçlü çektirdi. Kupanın sahaya getirilmesinin ardından Fırtına kupasına kavuştu.