Fenerbahçe'de teknik direktör düğümü çözülüyor! Taraftar KOC01 uçağını takip ediyor

Fenerbahçe’de teknik direktör düğümü çözülüyor… Sarı-Lacivertliler yaklaşık 1 aydır sıcak temas halinde olduğu Jorge Jesus’u bitirmek için bugün bir hamle daha yapacak. Başkan Ali Koç bugün Lizbon’da Jesus’la yüz yüze ikinci görüşmeyi gerçekleştirecek. Fenerbahçeliler ise Ali Koç'un özel uçağını takip ediyor.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 12:19 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 13:54
Fenerbahçe’de teknik direktör düğümü çözülüyor! Taraftar KOC01 uçağını takip ediyor

İÇİNDEKİLER

Başkan Koç'un özel uçağı bugün sabah saatlerinde Portekiz'e gitmek için havalandı. Öğlen saatlerinde Ali Koç ile Jorge Jesus, Lizbon'da bir araya gelecek. Geçtiğimiz günlerde yapılan ilk görüşmede taraflar birçok konuda anlaşma sağlamıştı.

PÜRÜZLER VAR
Ancak tecrübeli teknik adamın ekibiyle beraber alacağı ücret konusunda bazı pürüzler yaşanmıştı. Ayrıca Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın ilgisinden dolayı henüz Fenerbahçe konusunda net kararını vermediği de biliniyor.

Bugün yapılacak olan görüşmede aradaki tüm pürüzlerin ortadan kaldırılması bekleniyor. Ancak Portekizli hocanın Brezilya Milli Takımı'nın kendisiyle ilgili kesin kararını vermeden Fenerbahçe'ye 'evet' demeyeceği gelen bilgiler arasında.

Jesus bu nedenle geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 20 Mayıs'a kadar kariyeriyle ilgili kararı vermek için bekleyeceğini söylemişti.

Alınan bilgilere göre bugün Fenerbahçe ve Jesus arasında prensip anlaşması sağlanacak. Sarı-Lacivertliler ardından 20 Mayıs'a kadar dünyaca ünlü teknik adamın kesin kararını vermesini bekleyecek.

Jesus eğer Brezilya Milli Takımı'ndan beklediği teklifi alamazsa Fenerbahçe ile 2 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak.

FENERBAHÇELİLER O UÇAĞI TAKİP EDİYOR
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teknik direktör Jorge Jesus'la buluşmak için Portekiz'e doğru yola çıkması çok büyük bir heyecan yarattı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, tecrübeli hoca konusunda yaşanacak gelişmeleri büyük bir merakla beklerken, iş tam bir çılgınlığa dönmüş durumda.
Fenerbahçe taraftarlar şu anda Başkan Ali Koç'un KOC01 kodlu özel jetinin Lizbon'a doğru uçuşunu internet üzerinden takip ediyor. Binlerce taraftar, uçakların rotasını canlı olarak gösteren Flight Radar 24 isimli internet sitesine akın etmiş durumda.

Ali Koç'un özel jeti şu anda site üzerinde canlı olarak en fazla takip edilen uçaklardan biri durumunda. Başkan Koç'u taşıyan özel jetin 2 saat içinde Lizbon'a iniş yapması bekleniyor. Ardından tüm Fenerbahçeliler'in büyük heyecanla beklediği büyük buluşma gerçekleşecek.
Jorge Jesus konusunda yaşanacak tüm gelişmeler takvim.com.tr'de olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN