Fenerbahçe Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u bitirmek üzere

Başkan Ali Koç ve yönetici Selahattin Baki'nin yer aldığı zirvede Jorge Jesus ile büyük oranda anlaşma sağlandığı bildirildi. Jorge Jesus'un teklifi prensipte kabul ettiği, bazı ekonomik konular üzerinde görüşmelerin sürdüğü de gelen haberler arasında.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2022 Güncelleme 25 Nisan 2022, 06:58
Fenerbahçe Portekizli teknik adam Jorge Jesus’u bitirmek üzere

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç önceki gün flaş bir hamle yapmıştı. Camiadan gelen yoğun baskılara rağmen İsmail Kartal'la yeni sezonda yola devam etmeyi düşünmeyen Başkan Ali Koç dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus'la Lizbon'da bir araya gelmişti. Yönetici Selahattin Baki'nin de yer aldığı zirvede tarafların büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.



EKİBİYLE BERABER GELECEK...
Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin teklifini prensipte kabul ettiği, şu anda bazı ekonomik konular üzerinde görüşmelerin sürdüğü belirlendi. Alınan bilgilere göre resmi imzalar atılırsa 67 yaşındaki hocanın ekibiyle beraber Fenerbahçe'ye yıllık maliyeti 6 milyon Euro olacak. Tarafların 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme konusunda da el sıkıştıkları ifade ediliyor. Jesus'un şampiyonluğa ulaşmak için Başkan Ali Koç'dan ciddi bir transfer bütçesi istediği ve tarafların şu anda bu bütçe üzerinde görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.



JESUS'UN KARİYERİ KUPALARLA DOLU
Benfica, Al Hilal, Sporting Lizbon, Braga ve Belenenses'de görev yapan Jesus'un 3 Portekiz Ligi şampiyonluğu, 6 Portekiz Kupası, 1 Portekiz Süper Kupası ve 1 Libertadores Kupası zaferleri bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN