Sarı-Kırmızılılar’da 30 Nisan'da düzenlenecek olan olağanüstü seçim iptal edildi

Fırat Develioğlu isimli genel kurul üyesinin açtığı dava sonrası 10. Asliye Mahkemesi’nden ihtiyati tedbir kararı çıktı. Seçimin gerçekleşebilmesi için Başkan Burak Elmas’ın istifa kararı alması bekleniyor. Gözler bu nedenle yönetime çevrildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2022 Güncelleme 20 Nisan 2022, 06:58
Sarı-Kırmızılılar’da 30 Nisan’da düzenlenecek olan olağanüstü seçim iptal edildi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da yine ortalık karıştı... 27 Mart'ta düzenlenen mali genel kurulda Başkan Burak ve yönetimin idari olarak ibra olmamasının ardından olağanüstü seçim kararı alınmıştı.



ÇOK FLAŞ GELİŞME
30
Nisan tarihinde düzenlenmesi planlanan seçim öncesinde dün çok flaş bir gelişme yaşandı. Fırat Develioğlu isimli üyenin açtığı dava sonrası 10. Asliye Mahkemesi, yapılan mali genel kurulla ilgili ihtiyati tedbir kararı aldı. Böylece 30 Nisan'daki seçim iptal oldu. Bu karar sonrası gözler Başkan Elmas ve yönetime çevrildi. Galatasaray tüzüğü gereği ancak Başkan Elmas'ın istifa etmesi durumunda seçime gidilebilecek. Elmas ibrasızlık kararı sonrası yaptığı açıklamada kulübü bir kez daha mahkemelerde süründürmeyeceğini açıklamıştı.



KARŞI DAVA AÇILACAK
Kulislerde konuşulanlara göre Sarı-Kırmızılı kulüp, 10. Asliye Mahkemesi'nin aldığı ihtiyati tedbir kararına karşı bir dava açacak. Ayrıca başkanlık için adaylıklarını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün de bireysel olarak hukuki yollara başvuracakları gelen bilgiler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN