Takvim yazdı… İspanyollar doğruladı… Uruguaylı yıldız adım adım Süper Lig'e geliyor!

İspanyol medyasından AS, Luis Suarez’in A.Madrid’ten ayrılacağını ve Türkiye’nin Uruguaylı yıldız için bir opsiyon olacağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2022 Güncelleme 08 Nisan 2022, 06:59
Takvim yazdı… İspanyollar doğruladı… Uruguaylı yıldız adım adım Süper Lig’e geliyor!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in iki devi transferde büyük oynuyor. Daha önce TAKVİM'in gündeme getirdiği "Suarez Savaşı" haberini İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi AS da doğruladı... İspanyollar'a göre Beşiktaş ve Fenerbahçe, sezon sonunda Atletico Madrid ile sözleşmesi sona erecek olan Luis Suarez için oyuncunun menajeriyle temasa geçti. Haberde Suarez'in sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılmasının beklendiği ve Türkiye'nin Uruguaylı yıldız için bir opsiyon olabileceği kaydedildi. Bu sezon Chelsea'den kiraladığı Batshuayi'den istediği verimi alamayan Beşiktaş yeni sezonda da marka bir golcü almakta kararlı. İspanyol ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki oyuncu için şimdiye kadar 123.5 milyon Euro bonservis ücreti ödendi. Suarez'in değeri 10 milyon Euro. Uruguaylı yıldız, Barcelona, Liverpool ve Ajax gibi devlerin formasını giydi. Bu sezon 38 maça çıkan Suarez, 13 gol atarken 3 de asist yaptı. La Liga devi Atletico Madrid 2020 yılında Suarez için 7 milyon Euro bonservis ücreti ödemişti. Tecrübeli oyuncu MLS takımlarının da transfer listesinde yer alıyor.



İSPANYA'DA MANŞETLERDE
Luis Suarez için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin girişimde bulunduğunu İspanyol medyası manşetlere taşıdı...



O TAM BİR GOL MAKİNESİ
Kariyerinde 692 maça çıkan Luis Suarez 437 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 35 yaşındaki Uruguaylı yıldız 240 da asiste imza attı. Kariyerinde sadece 1 kez kırmızı kart gördü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN