Galatasaray’ın 3 yıldızı derbi öncesi harekete geçti! Tek hedef Fenerbahçe galibiyeti

Muslera, Arda ve Gomis arkadaşlarıyla toplantı yaparak, “Sezonun en önemli maçına çıkıyoruz . F.Bahçe’yi yenerek tüm sezonu kurtarabiliriz” dedi. İşte tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2022 Güncelleme 04 Nisan 2022, 06:59
Galatasaray’ın 3 yıldızı derbi öncesi harekete geçti! Tek hedef Fenerbahçe galibiyeti

İÇİNDEKİLER

G.Saray F.Bahçe maçı öncesinde kenetlendi. Bu sezon gerek Süper Lig gerekse kupada taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Sarı-Kırmızılalar'da 'Ağır toplar' bir araya gelerek F.Bahçe maçı öncesi arkadaşlarıyla toplantı yaptı. Arda, Muslera ve Gomis takıma moral verdi.



TARAFTARI SEVİNDİRMELİYİZ
Aslan'ın 3 yıldızı arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda, "Bu sezon taraftarlarımızı çok üzdük. Fenerbahçe maçlarının önemi bizler için çok büyük. Bu maçı kazanarak taraftarı sevindirmeliyiz" dedi.



FENERBAHÇE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
Arda arkadaşlarına, "Sezon başında inişli-çıkışlı bir grafik çizdik... 7 maçımız kaldı. Hepsi önemli ama en önemlisi Fenerbahçe maçı... Bu maçı kazanarak sıkıntılı geçen günlerimizi daha aydınlık bir hale getirebiliriz" ifadelerini kullandı.



FENER'DEN RÖVANŞI ALACAĞIZ
G.Saray'ın yıldız golcüsü Gomis ve Muslera ilk maçta rakiplerine yenildiklerini ve Kadıköy'de kazanarak rövanşı almak istediklerini belirttiler.



ASLAN'DA SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR!
G.Saray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde sakatlıkları bulunan Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli'nin tedavileri devam ediyor. 3 yıldız ile ilgili bugün bir açıklama yapılması bekleniyor. Galatasaray'ın diğer yıldızları Boey ve Omar da bireysel çalışmalarına devam ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN