Fenerbahçe Ismaıly’den sonra Shakthar’ın iki yıldızı Pedrinho ve Marlon’a da kanca attı

Sarı-Lacivertliler savaş nedeniyle Shakhtar’dan ayrılacak olan iki yıldız için kesenin ağzını açtı... F.Bahçe, bir de Anderlecht’te kiralık oynayan B.Münih’in genç oyuncusu Zirkzee için de teklif yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2022 Güncelleme 30 Mart 2022, 06:59
Fenerbahçe Ismaıly’den sonra Shakthar’ın iki yıldızı Pedrinho ve Marlon’a da kanca attı

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Shakthar'ın solbeki İsmaily ile yaptığı görüşmeler sırasında Ukrayna kulübünde oynayan Pedrinho ve Marlon'un transferi gündeme geldi. Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarında olan iki yıldız için Sarı-Lacivertliler'in her türlü fedakarlığı yapabileceği vurgulandı.



3'ÜNÜ BİR ARADA ALMAK İSTİYOR
F.Bahçe üç Brezilyalı yıldızı aynı anda transfer etmek istiyor. Sarı- Lacivertliler böylece yeni sezonda birbirini tanıyan 3 ismin de takıma daha faydalı olabileceğini düşünüyor...



DEVLER DE İKİ YILDIZIN PEŞİNDE
Ancak piyasa değeri çok yüksek olan iki yıldıza Avrupa'nın çeşitli takımlarından da teklif geldiği öğrenildi. F.Bahçe 3 oyuncuyu birlikte transfer etme kozunu kullanmak istiyor.



HOLLANDALI ZİRZKEE DE LİSTEDE
Fener ayrıca Anderlecht'te kiralık oynayan B.Münih'in 20 yaşındaki golcüsü Zirkzee için de harekete geçti. Alman kulübüne teklif yaptı. Zirkzee'nin Bayern ile sözleşmesi 2023'te bitiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN