Roberto Mancini’den heyecanlandıran açıklama! Fenerbahçe'nin radarında... "Neden olmasın?"

İtalya Milli Takımı’nın teknik direktörü Roberto Mancini, A Milli Takımımız ile oynadıkları maç sonrası “Türkiye’ye geri döner misiniz?” sorusunu “Türkiye'yi çok seviyorum. Türkler harika insanlar ve burada güzel anılarım var. Neden olmasın” diye yanıtladı. takvim.com.tr Fenerbahçe’nin hoca adayları arasına Roberto Manciniyi eklediğini duyurmuştu. İtalyan teknik adam Türkiye’den gelecek olan tekliflere açık kapı bıraktı.

Giriş Tarihi 30 Mart 2022, 01:21 Güncelleme 30 Mart 2022, 01:44
Roberto Mancini’den heyecanlandıran açıklama! Fenerbahçe’nin radarında... Neden olmasın?

İÇİNDEKİLER

Roberto Mancini'den Türk futbolseverleri heyecanlandıran açıklama geldi.

TAVKİM.COM.TR MANCİNİ'Yİ DUYURMUŞTU
İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan ve Gök Maviler'in Dünya Kupası vizesi alamaması sonrası görevinden ayrılabileceği belirtilen Mancini'nin Fenerbahçe'nin hoca adayları arasına girdiğini Türkiye takvim.com.tr'den öğrendi.

Uzun süredir teknik adam arayışı içinde olan ve başta Joachim Löw olmak üzere Jorge Jesus, Niko Kovac gibi birçok teknik adamla temas kuran Fenerbahçe'nin son gözdesi olan Roberto Mancini, İtalya'nın Türkiye ile oynadığı maç sonrası Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandıran mesajlar verdi.

MANCİNİ: NEDEN OLMASIN?
Daha önce 2013-2014 sezonunda Galatasaray'da görev yapan Mancini, A Milli Takımımız ile oynanan maç sonrası, "Türkiye'ye geri döner misiniz?" sorusuna, "Türkiye'yi çok seviyorum. Türkler harika insanlar ve Galatasaray'da harika anılarım var. Neden olmasın" diye yanıt verdi.

Mancini'nin Türkiye'ye geri dönüşe açık kapı bırakması Fenerbahçeliler'in İtalyan teknik adamın takımın başına geçmesine dair umutlarını da artırdı.

Fenerbahçe'nin takımın başına getirmek için nabız yokladığı Roberto Mancini'nin Türkiye için sarf ettiği sözleri bir grup ise Galatasaray'a dönmeye sıcak baktığı yönünde algıladı.