Fenerbahçe'de Berisha krizi! İstatistikleriyle Güiza'nın bile gerisinde kaldı

Fener'in Alman golcüsü Mergim Berisha, performansıyla hayal kırıklığı yaşatıyor. Kayseri'ye karşı saç-baş yoldurdu. Ona çarpan top gol oldu. Takımının elenmesine neden oldu... Mergim Berisha, istatistikleriyle Güiza'nın bile gerisinde kaldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2022 Güncelleme 10 Şubat 2022, 06:59
Fenerbahçe’de Berisha krizi! İstatistikleriyle Güiza’nın bile gerisinde kaldı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin kupadan elenmesi sonrası gündeme bu sezon yapılan transferler geldi.

Bu transferlerden en dikkat çekeni ise Mergim Berisha... Alman golcü, Kayserispor maçında kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu. Kayserispor'un attığı golde ise top ona çarparak ağlarla buluştu.

Berisha, Fenerbahçe taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Dani Güiza'dan bile kötü istatistiklere sahip. Güiza, Fener'de 0.36 gol ortalaması ile oynadı. Berisha ise şu anda 0.26 gol ortalaması tutturdu.

İki golcünün ilk sezonlarını karşılaştırdığımızda ortaya ilginç istatistikler çıkıyor. İspanyol golcü Güiza, ilk sezonunda ligde 24 haftada 4 gol ve 4 asiste ulaştı. 8 gole katkı yaptı. Berisha ise bu süreçte 3 gol ve 1 asist üretebildi. Güiza, 2008-09 sezonunda Türkiye Kupası'nda ise 2 gol atarken 4 de asiste imza attı.

Yani 6 gole katkıda bulundu. 23 yaşındaki Alman santrfor Berisha ise bu sezon Türkiye Kupası'nda gol ve asist üretemedi.