Berkan Kutlu bidon çıktı! Taraftardan "kazıklandık" tepkisi geldi

Galatasaray haberleri... Berkan Kutlu Sarı-Kırmızılılar’ın kabusu oldu. Süper Lig’de bu sezon 21 maçta şans bulmasına rağmen hiç gol atamaması taraftarın "kazık yedik" eleştirilerine neden oldu.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2022, 15:13 Güncelleme 07 Şubat 2022, 15:29
Berkan Kutlu bidon çıktı! Taraftardan kazıklandık tepkisi geldi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın sezon başında yaptığı en dikkat çekici transferlerden birisi Berkan Kutlu oldu...

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da çok iyi bir çıkış yapan genç futbolcu tam 4 milyon Euro karşılığında Sarı-Kırmızılılar'ın yolunu tuttu.

Çok büyük bir beklentiyle Galatasaray'a transfer olan Berkan Kutlu şu ana kadar tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratmış durumda. Maçlarda sadece koşu mesafeleri ile ön plana çıkan 24 yaşındaki futbolcunun istatistikleri, yaşanan büyük hüsranı gözler önüne seriyor.

Süper Lig'de bu sezon 21 maçta forma giyen Berkan Kutlu gol atamazken sadece 1 asist yaptı. 21 maçta sadece 21 şut çekebilen milli futbolcu buna karşın sadece 2 kez isabet bulabildi.

Sadece 15 anahtar pas atabilen ve maç başına 0,7 ortalamada kalan Berkan ayrıca 0,4 başarılı dripling ortalaması tutturabildi.

Son dönemde performansıyla artık taraftarları da isyan noktasına getiren genç futbolcu, Alanyaspor maçında da çok etkisiz bir görüntü çizdi.

Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada yaptığı yorumlarda, "4 milyon Euro'luk sağlam bir kazık yedik" ifadesini kullanıyor.