Tecavüz ve darp iddiaları sonrası Manchester United harekete geçti: Greenwood formaları toplanıyor!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Mason Greenwood eski kız arkadaşına uyguladığı şiddet ve tecavüze kalkışması İngiltere'yi karıştırmıştı. İngiltere'deki skandal sonrası Kırmızı Şeytanlar, taraftarlarına attığı maille Greenwood formalarını iade edebileceklerini belirtti.

Giriş Tarihi 05 Şubat 2022, 12:08 Güncelleme 05 Şubat 2022, 14:04
Tecavüz ve darp iddiaları sonrası Manchester United harekete geçti: Greenwood formaları toplanıyor!

İÇİNDEKİLER

İngiliz ekibi Manchester United'ın genç oyuncusu Mason Greenwood, eski kız arkadaşına şiddet uygulayıp tecavüze kalkmıştı.



DARPIN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞMIŞTI
Bu görüntüleri ve ses kayıtlarını Instagram hesabından paylaşan Harriet Robson, Greenwood'un kendisini darp ettiğini de söyleyerek fotoğraflarını paylaşmıştı.

Bu olay üzerine İngiliz polisi oyuncuyu tutukladı, genç futbolcu bir süre sonra kefaletle serbest bırakıldı. Manchester United bilindiği gibi oyuncuyu kadro dışı bıraktığını açıkladı.

KIRMIZI ŞEYTANLAR TARAFTARLARA MAİL GÖNDERDİ
İngiliz ekibinin taraftarlarına attığı mesaj ise Ada'nın gündemine oturdu. Kırmızı Şeytanlar, taraftarlarına attığı maille Greenwood formalarını iade edebileceklerini belirtti.

O TARAFTARLARDAN BİRİ DE MATTHEW
Yaklaşık 3 yıl kadar önce bir Mason Greenwood forması alan taraftara gelen mesaj sosyal medyada büyük ilgi gördü. Manchester United, mailde Matthew'ın isterse 31 Mart'a kadar bu formayı değiştirebileceğini belirtiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN