Ozan Tufan’ın biletini Roy Hodgson kesmiş! İngilizler duyurdu

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'ye geri dönen Ozan Tufan ile ilgili İngiltere'de bomba bir iddia ortaya atıldı. Ozan Tufan'ın Watford 'un yeni teknik direktörü Roy Hodgson’ın gözüne girmeyi başaramadığı ve bu sebeple kiralık sözleşmesinin sonlandırıldığı belirtildi. İşte o iddianın detayları...

Giriş Tarihi 02 Şubat 2022, 20:33 Güncelleme 02 Şubat 2022, 20:46
Ozan Tufan’ın biletini Roy Hodgson kesmiş! İngilizler duyurdu

İÇİNDEKİLER

Kiralık olarak gönderildiği Watford'dan Fenerbahçe'ye geri dönen Ozan Tufan ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

İNGİLİZ BASININDAN OZAN TUFAN İDDİASI
Fenerbahçe'den sezon başında 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu karşılığında İngiltere'nin Watford takımına kiralanan Ozan Tufan'ın sürpriz bir şekilde Sarı-Lacivertli kulübe geri dönmesi İngiliz basınında da geniş yankı uyandırdı.

Ozan'ın ayrılığı ile ilgili birçok iddia ortaya atılırken, İngiliz basınından The Sun'ın haberine göre Milli futbolcunun, takımın yeni teknik direktörü Roy Hodgson'ın gözüne girmeyi başaramadığı ve bu sebeple kiralık sözleşmesinin sonlandırıldığı belirtildi.

Hodgson'ın Ozan Tufan'a şans vermeyi düşünmemesi sebebiyle yıldız futbolcunun sezonu tamamlamadan Fenerbahçe'ye geri döndüğü aktarıldı.

Premier Lig'de 19. Sırada yer alan ve düşme hattında bulunan Watford'da kısa bir süre önce teknik direktör Claudio Ranieri ile yollar ayrılmış ve yerine İngiliz teknik adam Roy Hodgson getirilmişti.