Son dakika: Yılın transfer çalımı! Beşiktaş, Gedson Fernandes'i KAP'a bildirdi

Son dakika haberi... Beşiktaş, Gedson Fernandes transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) ve borsaya bildirdi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada Fernandes ve ve Benfica ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Öte yandan Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın transfer ettiği Gedson Fernandes'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2022, 17:33 Güncelleme 02 Şubat 2022, 18:09
Son dakika: Yılın transfer çalımı! Beşiktaş, Gedson Fernandes’i KAP’a bildirdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü, Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes ve kulübü Benfica ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu.



KAP BİLDİRİMİ
Siyah-beyazlı kulüpten Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Benfica ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapıolan o açıklama



Öte yandan Beşiktaş, Gedson Fernandes'i KAP'a bildirmeden önce dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

RİZESPOR FERNANDES'İ KİRALADI
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın transfer ettiği Gedson Fernandes'i sezon sonuna kadar kiraladı. Gedson, Rizespor formasıyla da ilk pozunu verdi.


Yeşil-mavili kulüp, sosyal medya hesabında Barcelona Havalimanı'ndan yaptığı canlı yayın ile Gedson Fernandes ile sözleşme imzalama anını paylaştı.



Kulüp başkan yardımcısı Selim Selimoğlu, Gedson Fernandes ile uçakta sözleşme imzalamasının ardından yaptığı açıklamada, "Hepimizin uzunca süredir beklediği Gedson Fernandes transferini şu anda Barcelona Havalimanı'nda atacağımız imza ile birlikte yapmış bulunuyoruz. Gedson ikinci yarı Rizespor için mücadele edecek. Bizim formamız için ter dökecek. Ben de çok heyecanlı ve mutluyum. Umarım takımımız için hayırlı bir transfer olur." diye konuştu.

Fernandes ise ilk mesajında, "Geliyorum. Bizi bekleyin, yoldayız." ifadelerini kullandı