Beşiktaş'tan Galatasaray'a tarihi transfer çalımı! Gedson Fernandes İstanbul'a geliyor... Takvim.com.tr transferi duyurmuştu

Son dakika transfer haberleri | Adı uzun süredir Galatasaray'la anılan ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Gedson Fernandes'i Beşiktaş kaptı. Portekizli yıldızın Beşiktaş ile sözleşme imzalamak üzere bu akşam saat 20.00'de İstanbul'a geleceği öğrenildi. Takvim.com.tr Beşiktaş'ın Gedson Fernandes transferini bitirdiğini duyurmuştu.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2022, 11:47 Güncelleme 02 Şubat 2022, 12:25
Beşiktaş’tan Galatasaray’a tarihi transfer çalımı! Gedson Fernandes İstanbul’a geliyor... Takvim.com.tr transferi duyurmuştu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'la Galatasaray'ın transferi için yarıştığı Gedson Fernandes, siyah-beyazlı takımla 4+1 yıllık anlaşma sağlamıştı. Genç ismin, Türkiye'ye geliş saati netleşti.

Siyah-beyazlıların büyük bir sürpriz yaparak kadrosuna kattığı Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'in bugün saat 20.00'de İstanbul'da olacağı ifade edildi.

23 yaşındaki oyuncu, yabancı sınırı nedeniyle sezonu Çaykur Rizespor'da tamamlayacak. Yeni sezonda ise siyah-beyazlılara katılacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN