Özel haber... Galatasaray, orta sahaya transfer etmek istediği Erick Pulgar için harekete geçti

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray, Domenec Torrent'in takımın başına geçmesi ile birlikte transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda orta alanı güçlendirmek isteyen Sarı Kırmızılı ekip Fiorentina’nın Şilili yıldızı Erick Pulgar'la anlaşmaya vardı. Galatasaray transferin önündeki iki pürüz için de harekete geçerek yıldız ismi kadrosuna katmak istiyor.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2022, 19:25 Güncelleme 31 Ocak 2022, 21:06
Özel haber... Galatasaray, orta sahaya transfer etmek istediği Erick Pulgar için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray orta alanda 2 sezondur yaşanan büyük sıkıntıyı ile çözmeye hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Fiorentina'nın ardından Şilili yıldızla da anlaşmaya vardı. Ancak sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray formasını giyecek Pulgar konusunda iki sıkıntı var.

SATIN ALMA OPSİYONU VE UEFA LİSTESİ PROBLEMİ
Birincisi satın alma opsiyonu… Galatasaray yaptığı sıkı pazarlıklara rağmen yıldız futbolcunun sözleşmesine satın alma opsiyonu koydurmayı başaramadı.

Sarı-Kırmızılılar eğer performansından memnun kalırsa Pulgar için sezon sonunda birkez daha Fiorentina ile görüşmek zorunda kalacak.

Ancak İtalyan kulübünün nasıl bir bonservis isteği ile masaya oturacağı belirsizliğini koruyor.

Erick Pulgar konusunda ikinci sıkıntı ise UEFA listesi konusunda ortaya çıkabilir. Yarın Türkiye saati ile 23.00'te Bolivya karşısında forma giyecek olan Şilili yıldızın İstanbul'a ne zaman geleceği belirsizliğini koruyor.

Galatasaray, Avrupa Ligi için yeni kadro listesini en geç çarşamba gecesi 02.00'de UEFA'ya bildirmek zorunda.

Eğer Pulgar, İstanbul'a istenen saatte gelemez ve transfer zamanında resmiyete dökülemezse, yıldız futbolcunun isminin Avrupa Ligi kadrosunda yer almama tehlikesi bulunuyor. Galatasaray yönetimi bu nedenle Pulgar'ın yolculuk planlamasını bir an önce yapmak için büyük çaba harcıyor.