Galatasaray'da Okan Kocuk'un geri dönmesi FIFA'ya bağlı: İşte kritik tarih!

Spor Toto Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar ve kalecilerinin yediği hatalı goller sonrası ‘acil’ koduyla kaleci aramaya başlayan Galatasaray'da büyük düğüm çözülüyor. Okan Kocuk transferinin gerçekleşmesi için Giresunspor'un FIFA'dan gelecek haberi beklediği öğrenildi. İşte Kocuk transferinde düğümü çözecek perde arkası detayları.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2022, 11:43 Güncelleme 22 Ocak 2022, 12:19
Galatasaray’da Okan Kocuk’un geri dönmesi FIFA’ya bağlı: İşte kritik tarih!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi bir yandan büyük kriz yaşayan takımı ayağa kaldırmak için uğraşırken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. İsmail Çipe'nin herkesi isyan ettiren performansının ardından 'acil' koduyla kaleci aramaya başlayan Sarı-Kırmızılılar'da büyük düğüm çözülüyor.


OKAN KOCUK SESLERİ YÜKSELİYOR
Sergio Rico'yu Mallorca'ya kaptıran, Marchesin konusunda yüksek maliyet nedeniyle frene basan Galatasaray'da Okan Kocuk sesleri yükseliyor. Sezon başında Giresunspor'a kiralanan ve performansıyla bu sezona damgasını vuran tecrübeli kaleci konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.


YÖNETİM İLK ADIMI ATTI
Sarı-Kırmızılı yönetim dün Giresunspor'la temas kurarak Okan Kocuk'un geri dönmesi için ilk adımı attı. Ancak Karadeniz ekibinin transfer yasağının bulunması şu anda bu hamlenin önünde büyük bir engel oluşturuyor. Giresunspor mevcut şartlarda kaleci transferi yapamayacağı için Okan'ı bırakmak istemiyor.

İŞTE KRİTİK TARİH
Fakat takvim.com.tr'nin aldığı bilgilere göre Giresunspor yönetimi transfer yasağının kalkması için yoğun bir çalışma içinde. Yasağa sebep olan futbolcu ve kulüplerin alacaklarını ödemeye başlayan Yeşil-Beyazlılar'ın pazartesi veya en geç salı günü FIFA'dan yanıt beklediği öğrenildi.
Giresunspor yönetimi transfer yasağının büyük ihtimalle kalkacağı görüşünde. Eğer transfer tahtası açılırsa Karadeniz kulübünün Okan Kocuk'un Galatasaray'a dönüşüne izin vermesine kesin gözüyle bakılıyor.




Sarı-Kırmızılılar'ın da bu iyi niyet göstergesine karşılık Domenec Torrent'in takımda düşünmediği bazı isimleri Giresunspor'a kiralık olarak verebileceği belirtiliyor. Bu isimler arasında Aytaç Kara ilk sırada yer alıyor.

Galatasaray'da şimdi tüm gözler önümüzdeki hafta başına çevrildi. Herkes Giresunspor'un transfer yasağı konusunda FIFA'dan gelecek habere odaklanmış durumda.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN