Beşiktaş’ın Belçikalı yıldızı Batshuayi istatistikleriyle dikkat çekiyor

Michy Batshuayi, 22. hafta itibarıyla 13 gole katkı yaparken, Beşiktaş’ın unutulmaz golcüsü Aboubakar da geçen yıl aynı süreçte 12 gol ve 2 asist üretmişti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2022 Güncelleme 20 Ocak 2022, 07:04
Beşiktaş’ın Belçikalı yıldızı Batshuayi istatistikleriyle dikkat çekiyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Belçikalı yıldız golcüsü son haftalarda formunun zirvesinde... Karagümrük maçında da fileleri havalandırmayı başaran tecrübeli oyuncu ilginç bir istatistik yakaladı.

Batshuayi, Beşiktaş'ta 22 hafta sonunda Süper Lig'de 9 gol ve 4 asist üreterek 13 gole katkı yaptı. Buna rağmen bazı Beşiktaş taraftarları Belçikalı oyuncunun çok gol kaçırdığını ve daha fazla gol atması gerektiğini düşünüyorlar.

Beşiktaş taraftarı, Mario Gomez ve Vincent Aboubakar gibi isimlerin arandığı görüşünde hemfikir. Ancak Batshuayi ile Aboubakar'ın istatistikleri benzerlik gösteriyor.

Şu an Afrika Kupası'nda muhteşem bir performans gösteren Aboubakar, Beşiktaş'ta geçen sezon ilk 22 haftada 12 gol ve 2 asist üretti. Yani 14 gole katkıda bulundu...

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli katkısı olan ve sonrasında takımdan ayrılan Aboubakar ve Batshuayi'nin istatistikleri sosyal medyada da gündem oldu. Kimi taraftarlar Batshuayi'ye destek verirken, kimi taraftarlar da "İstatistikler görecelidir. Batshuayi daha iyisini yapabilir" görüşünü belirttiler.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN