Diego Rossi büyük hayal kırıklığı oldu! Fenerbahçe sezon sonu yolluyor

Fenerbahçe haberleri... Diego Rossi'nin performansı beklentileri karşılayamadı. Sarı - Lacivertlileri büyük hayal kırıklığına uğratan Uruguaylı yıldız ABD’ye geri dönecek.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2022, 16:32 Güncelleme 14 Ocak 2022, 16:39
Diego Rossi büyük hayal kırıklığı oldu! Fenerbahçe sezon sonu yolluyor

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Los Angeles FC'den Fenerbahçe'ye transferi büyük ses getiren Diego Rossi şu ana kadar inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Kendisini Sarı-Lacivertli takıma getiren Vitor Pereira'nın gidişi sonrasında ilk 11'deki yerini kaybeden Uruguaylı yıldız sezon sonunda vedaya hazırlanıyor.

Alınan bilgilere göre şu anda forma giyemediği çok mutsuz olan Rossi, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından ABD'ye geri dönecek.

Fenerbahçe yönetimi de performansından memnun olmadığı Rossi'nin 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kesinlikle kullanmayı düşünmüyor.

Pereira döneminde takımın kilit isimlerinden biri olan Diego Rossi, Süper Lig'de 15 maçta 2 gol ve 5 asistlik performansıyla 7 gole etki etmişti.

Ancak genç yıldız, Portekizli hocanın gönderilmesi sonrası oynanan 3 maçta da yedek kulübesinde oturdu.

Karagümrük maçında 3 dakika, Adana Demirspor maçında ise 6 dakika süre alabilen Rossi, Yeni Malatyaspor önünde ise forma giyemedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN