Galatasaray'da Okan Kocuk pişmanlığı! Muslerayı bile geride bıraktı

Galatasaray'ın sezon başında Giresunspor'a kiraladığı kaleci Okan Kocuk, Sarı-Kırmızılı takımın mevcut kalecileri Fernando Muslera ve İsmail Çipe'yi perfromansı ile geride bıraktı. Okan'ın kiralanması camiada pişmanlık yarattı.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2022, 13:54 Güncelleme 09 Ocak 2022, 14:15
Galatasaray’da Okan Kocuk pişmanlığı! Muslerayı bile geride bıraktı

İÇİNDEKİLER

Tecrübe kazanması için Galatasaray'dan Giresunspor'a kiralanan Okan Kocuk, Süper Lig'in 20. haftasında Cimbom'a karşı kalesinde devleşmiş ve 7 kurtarışla sezon rekorunu kırmıştı.

Giresunspor'un galibiyetinde başrol oynayan Okan'ın sezonunun genelindeki performansının Galatasaray'ın mevcut kalecileri Fernando Muslera ve İsmail Çipe'nin önünde olması ise Sarı-Kırmızılı kulüpte pişmanlık yarattı.

Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 17 karşılaşmada kalesinde 16 gol gören Okan, maç başına 1,06 gol yedi ve bu alanda en az 10 maça çıkan kaleciler arasında Trabzonsporlu Uğurcan Çakır ve Konyasporlu İbrahim Sehic'in ardından ligde 3. sırada yer aldı.

Galatasaray'ın as kalecisi Muslera ise ligde 16 maçta yediği 20 golle 1,25'lik ortalama yakaladı ve Okan Kocuk'un gerisinde kaldı. İsmail Çipe de 5 maçta 4 gol görerek 1,25'lik gol yeme ortalaması ile Okan'ın gerisinde kaldı.

Galatasaraylı taraftarlar da bu tablo sonrası Okan için, "Keşke takımda kalsaydı" yorumunu yaptı.