Galatasaray’da büyük sıkıntı! GZT Giresunspor maçında golü kim atacak?

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray bugün evinde GZT Giresunspor'u konuk edecek. Kritik mücadele öncesi Terim, sarı kart cezalısı Kerem Aktürkoğlu, Afrika Kupası'nda bulunan Feghouli, Mohamed ve sakatlığı süren Diagne'nin yokluğunda ileri uçta Olimpiu Morutan, Barış Alper Yılmaz ve Halil Dervişoğlu’na şans vermesi bekleniyor.

Giriş Tarihi 08 Ocak 2022, 13:50 Güncelleme 08 Ocak 2022, 13:50
Galatasaray’da büyük sıkıntı! GZT Giresunspor maçında golü kim atacak?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray bu akşam Giresunspor önüne 10 eksikle çıkacak. Özellikle hücum bölgesindeki eksikler zorlu maç öncesi endişeleri bir kat daha artırıyor.


Sarı-Kırmızılılar bu sezon oynadığı 26 resmi maçta 44 gol atarken, bu gollerin tam 22'sini yani yarısını ağlara gönderen isimler Giresunspor önünde forma giyemeyecek.

Sarı kart cezalısı Kerem Aktürkoğlu 7 golle şu anda takımın en golcü ismi. Afrika Kupası'nda bulunan Mostafa Mohamed 6 golle genç yıldızı takip ediyor.

Yine Afrika Kupası'nda olan Sofiane Feghouli'nin 5 golü, sakatlığı süren Mbaye Diagne'nin ise 4 golü bulunuyor.

Kerem, Mohamed, Feghouli ve Diagne ayrıca bu sezon yaptıkları 13 asistle de Galatasaray'ın hücum yükünü sırtlayan isimler oldular.

Teknik direktör Fatih Terim'in Giresunspor karşısında ileri uçta Olimpiu Morutan, Barış Alper Yılmaz ve Halil Dervişoğlu'na şans vermesi bekleniyor. Ancak bu 3 ismin bu sezonki toplam gol sayılarının 6 olması, kritik maç öncesi büyük bir sıkıntı yaratıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN