Galatasaray'da ipler kopuyor mu? Florya'da Fatih Terim ile Burak Elmas arasında kritik zirve sona erdi

Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Lig'de alınan başarısız sonuçların ardından kupada da Denizlispor'a elenen Galatasaray'da sular durulmuyor. Fatih Terim'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın yankıları sürerken, Florya'dan da şok bilgiler geldi. Terim ile Başkan Elmas arasında yapılan kritik zirvenin detaylarına takvim.com.tr ulaştı. İşte sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeler...

Giriş Tarihi 04 Ocak 2022, 15:33 Güncelleme 04 Ocak 2022, 16:53
Galatasaray’da ipler kopuyor mu? Florya’da Fatih Terim ile Burak Elmas arasında kritik zirve sona erdi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da son derece sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas'ın Florya'da yaklaşık 3.5 saat süren toplantısı sona erdi.

İŞTE TAKVİM.COM.TR FARKIYLA KRİTİK ZİRVEDE YAŞANANLAR...
Başkan Burak Elmas ile Terim arasında ilk olarak teknik heyete yapılacak takviye konusu masaya yatırıldı. Başkan Elmas, Manchester City'de Pep Guardiola'nın ekibinde yer alan biri analist biri yardımcı antrenör iki kişinin Terim'in ekibine katılması fikri masaya getirdi.



Elmas'ın ayrıca Necati Ateş ve Selçuk İnan'ın daha geri planda görev alması yönündeki görüşünü de tecrübeli hocaya ilettiği öğrenildi. Ancak alınan bilgilere göre Terim bu fikre sıcak bakmadığını, mevcut teknik heyetle yola devam etmek istediğini Burak Elmas'a iletti.

Başkan Elmas ayrıca transferde yetkilerin Florya'dan alınacağını ve yönetici Işıtan Gün'ün kuracağı bir ekibin artık işin başında olmasını istediğini de Fatih Terim'e söyledi. Bu konu da ikili arasında fikir ayrılığına neden oldu. Başarılı teknik adamın, Şükrü Hanedar ve Uğur Yıldız'ın sezon başında olduğu gibi transferden sorumlu olmaya devam etmesini istediği öğrenildi.

Terim'in toplantıda geri adım atmadığı ve "Gerekirse yolları ayırırız" dediği ifade edildi. Toplantı bu şekilde sona ererken, Elmas'ın yöneticilerle durumu değerlendireceği ve ardından alınan kararları Terim'le yeniden görüşeceği öğrenildi.

Ancak tecrübeli hocanın istemediği kararların alınması halinde 4. Fatih Terim döneminin sona ermesi çok ciddi bir şekilde gündeme gelecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN