Galatasaray'dan kanat transferi için hızladı! Ya Solbakken ya da Ceide

Sarı Kırmızılılar, kanat transferi için Bodo Glimt’in yıldızı Ola Solbakken ve Rosenborglu Emil Konradsen Ceide’den birini kadrosuna katmak için bastırıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2021 Güncelleme 31 Aralık 2021, 06:59
Galatasaray’dan kanat transferi için hızladı! Ya Solbakken ya da Ceide

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ara transfer döneminde kadrosunu yıldız bir kanat oyuncusuyla takviye etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Öne çıkan isimler ise Bodo Glimt forması giyen 23 yaşındaki Ola Solbakken ve Rosenborg'un 20 yaşındaki yıldızı Emil Konradsen Ceide... Norveç basını, Galatasaray'ın Bodo Glimt'e 40 milyon kron (Yaklaşık 3.9 milyon Euro) teklif ettiğini yazdı. Haberde, Bodo Glimt'in bu rakamı az bulduğu ve 70 milyon kron (Yaklaşık 6.8 milyon Euro) istediği belirtildi. İki kulüp arasında pazarlıkların kıran kırana sürdüğü de kaydedildi. Solbakken, bu sezon Norveç ekibinde 36 maça çıktı. 11 gol atarken 8 de asist üretti...



36 MAÇTA 12 GOL, 11 ASİST
Cimbom'un ara transfer dönemindeki hedeflerinden biri de Emil Ceide... Sarı-Kırmızılı yönetimin Rosenborg'a ciddi bir teklif yaptığı ve anlaşmanın yakın olduğu öne sürüldü. Galatasaray'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alan Ceide, bu sezon 36 karşılaşmada 12 gol, 11 asistlik bir performans ortaya koydu. 2001 doğumlu futbolcu, Norveç Ümit Milli Takımı'nda da görev yapıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN