Zirvede Karadeniz Fırtınası var! Trabzonspor Karagümrük engelini aşarak ligde namağlup ilerliyor

Bordo-Mavililer, 17’de Djaniny’nin penaltısı ile öne geçti. Fişi 62’de Abdülkadir Ömür çekti. Karadeniz Fırtınası en yakın rakibi Konya’ya 10, Galatasaray’a 14 , Beşiktaş’a 16, Fenerbahçe’ye ise maç fazlasıyla 13 puan fark attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2021 Güncelleme 29 Kasım 2021, 06:45
Zirvede Karadeniz Fırtınası var! Trabzonspor Karagümrük engelini aşarak ligde namağlup ilerliyor

İÇİNDEKİLER

Trabzon Süper Lig'de önüne geleni yıkıyor. Bordo- Mavililer, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-0 yenerek üst üste 7. galibiyetine imza attı. 15'te Djaniny, Luckassen'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır VAR'a danışarak penaltı verdi.



ÇAKIR PENALTIYI TEKRARLATTI
Djaniny penaltıyı kaleci Viviano'ya nişanladı. Ancak hakem penaltıyı tekrarlattı. Yıldız oyuncu tekrarlanan penaltıyı gole çevirdi. 45+2'de Nwakaeme çizgi üzerinden kaçırdı.



ÖMÜR MAÇA DAMGASINI VURDU
Dakikalar 52'yi gösterdiğinde Trabzon'un yıldız Abdülkadir Ömür müsait pozisyonda topu dışarı attı. Genç yıldız 62'de ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla skoru belirledi: 2-0.



TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK!
Binlerce Trabzonspor taraftarı, maçın son dakikalarında havai fişeklerle takımlarına destek oldular. Ortaya güzel görüntüler çıktı.



Trabzon deplasmanda konuk olduğu Fatih Karagümrük maçında deplasman yasağı nedeniyle taraftarının desteğinden uzak kalmıştı. Binlerce Trabzonspor taraftarı maçın 85. dakikasında stadyumun dışından takıma desteklerini hissettirdiler. Havai fişekler maç oynanırken stadın içine girdi.



REKOR ONDAN SORULUR
Süper Lig'de 26 maçtır yenilmeyen lider Trabzonspor 1995 yılından bu yana en uzun serisini tekrarladı.



Süper Lig'de 26 maçtır yenilmeyen Trabzonspor (15 galibiyet 11 beraberlik), 1995 yılından (26 maç) bu yana en uzun serisini tekrarladı. Süper Lig'in namağlup tek takımı olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı da farkını ortaya koyuyor. Karadeniz Fırtınası'nın başında görev yaptığı son 7 Süper Lig maçını kazanan Abdullah Avcı, teknik direktörlük kariyerinin en uzun serisini yeniledi. Tecrübeli teknik adam, Medipol Başakşehir'de de aynı seriyi tekrarlamıştı.



DAHA BİR ŞEY KAZANMADIK
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "3 puan aldık, mutluyuz. Daha ligin 14. haftası. Henüz bir şey kazanmadık" ifadelerini kullandı.



Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Oyuncularım her şeyi doğru yaptı. Çalıştığımızı sahada gördüğüm için çok mutlu oluyorum. Burada aldığımız 3 puan bize hiç birşey kazandırmadı, daha bir şey kazanmış değiliz. A.Demirspor maçı bizim için zor olacak, taraftarlarımız bizimle birlikte olmalı. Savunmayı da hücumu da beraber yapmalıyız" dedi.



BERAT KULÜBEYE!
Trabzon'da Berat Özdemir, 5 hafta sonra kulübeye çekildi. Yıldız oyuncu, Karagümrük maçının ikinci yarısında oyuna dahil oldu.


NASIL KAÇAR NWAKAEME!
Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme, ilk yarının son dakikasında inanılmaz bir gol kaçırdı. Djaniny'nin pasında topu kale çizgisi üzerinden dışarı attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN