Göztepe - Fenerbahçe maçı sonrası Vitor Pereira'dan olay sözler! İrfan Can Kahveci...

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasman Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maça oyundan alınan İrfan Can Kahveci'nin tepkisi damga vurdu. Maç sonunda konuya ilişkin sorulan bir soruya yanıt veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Hiçbir oyuncu oyundan çıkmak istemez. Ancak kimin girip çıkacağını belirlemek de benim görevim" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2021, 23:39 Güncelleme 29 Kasım 2021, 23:47
Göztepe - Fenerbahçe maçı sonrası Vitor Pereira’dan olay sözler! İrfan Can Kahveci...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasman Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"İKİ TAKIM DA KAZANMAK İÇİN OYNADI"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Perreira ise devreye geride girmelerinin adil bir sonuç olmadığını belirterek "İlk yarı istediğimiz boşlukları bulduk ancak kalemizde golü gördük. Bu ilk yarı için adil bir sonuç değildi. İkinci yarıda pozisyonlar bulduk ve beraberliği yakaladık. İkinci yarının sonuna doğru oyun her iki takım için de kumara döndü. İki takım da kontrolü kaybetti ve oyun çok durdu. İki takım da kazanmak için oynadı. Oyuncularım bugün savaştılar, koştular ve maçı da istediler. Performanslarından memnunum" diye konuştu.

"LİDERLE ARAMIZDA PUAN FARKI VAR AMA OYNANACAK DA ÇOK MAÇ VAR"
Trabzonspor'la arasındaki puan farkını da değerlendiren Perreira, "Haftada bir maç oynasak işler daha kolay olabilir. Geçen hafta Galatasaray maçının ardından Avrupa maçı oynadık. Hemen toplanıp bu maça hazırlandık. Haftada bir maç oynuyor olsak her şey daha kolay olabilirdi. Liderle aramızda puan farkı var ama oynanacak da çok maç var" dedi.

"KİMİN GİRİP ÇIKACAĞINI BEN BELİRLERİM"
Oyundan aldığı İrfancan'ın tepki gösterip göstermediği hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan Perreira, "Tepkiyi görmedim. Gösterdiyse de gayet normal. Hiçbir oyuncu oyundan çıkmak istemez. Ancak kimin girip çıkacağını belirlemek de benim görevim" ifadelerini kullandı.

İRFAN CAN'IN TEPKİSİ
Karşılaşmanın 78. dakikasında oyundan alınan İrfan Can Kahveci, teknik direktör Vitor Pereira'ya sert tepki gösterdi. İrfan Can, Mesut Özil'e dönerek, "Ben böyle bir şey görmedim" dedi.