Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımını övdü! "İstediğimiz, özlediğimiz Galatasaray bu"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Marsilya'yı 4-2 yenip Avrupa Ligi'nde üst tura çıkmayı garantiledikleri maç sonrasında konuştu. Terim, şunları söyledi: Avrupa'nın en iyi takımlarından birini yendik. Çok önemli bir kadrosu olan, bu sene ilk defa 4 gol yiyen, teknik direktörüyle, takımıyla, müthiş bir yıl yaşayan önemli bir takımı mağlup etmeyi bildik"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2021 Güncelleme 26 Kasım 2021, 07:03
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımını övdü! İstediğimiz, özlediğimiz Galatasaray bu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Marsilya'yı 4-2 yenip Avrupa Ligi'nde üst tura çıkmayı garantiledikleri maç sonrasında konuştu.

Terim, şunları söyledi: Avrupa'nın en iyi takımlarından birini yendik. Çok önemli bir kadrosu olan, bu sene ilk defa 4 gol yiyen, teknik direktörüyle, takımıyla, müthiş bir yıl yaşayan önemli bir takımı mağlup etmeyi bildik"

HER ŞEYİ YAPAN BİR G.SARAY VARDI


"Avrupa bize yakışıyor. Avrupa'da şubatı garantiledik. Bu işin keyfini sürmesi lazım Galatasaraylıların. Bize yakışan yer orası. Defansıyla, oyun anlayışıyla, geçiş hücumlarıyla, rakibe baskıyla ki kolay değil, saha içinde her şeyi yapan bir takım vardı. Hakkını da Allah'a şükür aldık. Bunun için çok mutluyuz"

NELER YAPABİLECEĞİMİZİ SÖYLEMİŞTİM


"Oyunun başından sonuna kadar, hem pozisyon bulan hem oyunu kontrol eden, ben bu maçı kazanacağım mesajını veren bir Galatasaray vardı bugün (dün) İstediğimiz, özlediğimiz Galatasaray bu. Evlatlarımın neler yapabileceğini bildiğimi söylemiştim. Marsilya maçında bunu gördüğüm için çok gururluyum."