Var mı Trabzon’a yan bakan! Trabzonspor, Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de namağlup tek takım

Bu sezon Süper Lig’de sırtı hiç yere gelmeyen Fırtına, Gaziantep sınavını da kayıpsız geçerek serisini devam ettirdi. Napoli'nin Inter'e yenilmesiyle Trabzonspor, Avrupa'nın büyük liglerindeki tek namağlup takım konumuna geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2021 Güncelleme 23 Kasım 2021, 07:00
Var mı Trabzon’a yan bakan! Trabzonspor, Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper Lig’de namağlup tek takım

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ezeli rakiplerine büyük bir fark atan Trabzonspor, performansıyla Avrupa'da da adından söz ettiriyor. Gaziantep FK engelini de kayıpsız geçen Fırtına, bu sezon mağlubiyet yüzü görmedi. Toplamda ise yenilmezlik serisi 25'a yükseldi.

ARTIK AVRUPA'NIN ZİRVESİNDE
Ligde yoluna namağlup eden Fırtına, Napoli'nin önceki gün Inter'e kaybetmesiyle ise Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de bu sezon yenilgi yüzü görmeyen takım haline geldi.

FIRTINA MAĞLUBİYETİ UNUTTU
Liderlik koltuğundaki yerini pekiştiren Trabzonspor, Süper Lig'deki son yenilgisini ise 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a karşı yaşamıştı. Fırtına ligde 8 aydır yenilmiyor.

DEPLASMAN SERİSİ 1 YILI GEÇTİ
Ligde toplamda yenilmezlik serisini 25'e çıkaran Trabzon, deplasmanlarda da 1 yılı aşkın süredir mağlup olmuyor. Fırtına, ligde dış sahada 24 maçtır yenilgi yüzü görmedi.

MÜTHİŞ İKİLİ ÖMÜR&DJANİNY
Trabzonspor'un Gaziantep karşısında aldığı galibiyette saha içinde müthiş bir uyum gösteren Abdülkadir Ömür ve Djaniny büyük bir pay sahibi oldu. Djaniny karşılaşmada 1 gol, 1 asistle yıldızlaştı. Abdülkadir Ömür ise yaklaşık 40 metreden attığı golle geceye damga vurdu. İki oyuncu da tam notl aldı.

SADECE 1 MAÇ KAZANDIK
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK galibiyetinin ardından konuştu. Son derece kritik bir galibiyet aldıklarını söyleyen Avcı, "Önemli eksiklerimizin olduğu haftayı kayıpsız geçmek çok önemliydi. Hiçbir şey kazanmadık daha. Kim ne yazarsa yazsın, ne çizerse çizsin biz sadece 3 puan kazandık. 13. hafta bitti. Biz bugün itibariyle lideriz! Hafta hafta devam edeceğiz. Takımımla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. Avcı transfere ilişkin olarak ise "Ciddi bir ivme yakaladık. Bunu değerlendirmek istiyoruz. Çalışmalarımız var" dedi.

Trabzon'a taraftarından tam destek! Trabzonspor - Gaziantep FK maçından renkli görüntüler...