Beşiktaş’ta kritik zirve! Yönetim Sergen Yalçın'la bir araya gelerek kötü sonuçları masaya yatırılacak

Kartal’daki kara tablo sonrası yönetim harekete geçecek ve Sergen hocadan rapor isteyecek. Yönetim, şimdilik Sergen Yalçın ile devam kararı aldı. Ancak bir sonraki kayıpta ayrılık seçeneği gündeme taşıncak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2021 Güncelleme 22 Kasım 2021, 07:04
Beşiktaş’ta kritik zirve! Yönetim Sergen Yalçın’la bir araya gelerek kötü sonuçları masaya yatırılacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta son olarak Aytemiz Alanyaspor karşısında alınan kötü sonuç bardağı taşırdı!



Siyah- Beyazlı Yönetimin teknik direktör Sergen Yalçın ile bir araya geleceği ve kötü sonuçları masaya yatıracağı öğrenildi.



Yönetimin bu görüşmede Sergen hocadan rapor isteyeceği de belirtildi. Bilindiği gibi Sergen Yalçın, Alanyaspor yenilgisi sonrası oyuncuları hedef göstermişti.



Bu görüşmede radikal kararlar alınabileceği, oyuncuların durumlarının tek tek değerlendirilerek ceza-kadro dışı olasılıklarının masaya yatırılacağı belirtildi.



Siyah-Beyazlılar'da Alanyaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Sergen Yalçın'a yönelik yapılan eleştiriler kadro tercihleri üzerinden oldu. Yalçın'ın 11'de sahaya sürdüğü Atiba ve Kenan Karaman tercihlerinin yanlış olduğu yönünde eleştiriler geldi.



Kanada Milli Takımı'ndan uzun ve yorucu bir yolculuk sonrası İstanbul'a dönen ve ertesi gün tek antrenmana çıkarak Alanya maçına hazırlanan 38 yaşındaki Atiba tel tel döküldü.



Ayrıca Batshuayi'nin yokluğunda bu sezon golle tanışamamış Kenan Karaman'ın yerine Güven Yalçın ya da N'Koudou'nun tercih edilmesi gerektiği eleştirileri yapıldı.



SON 16 SEZONUN EN KÖTÜSÜ
Alanyaspor'a 2-0 yenilen Beşiktaş, 13 maçlık periyot dikkate alındığında son 16 sezonun en kötü performansını sergiledi...



Bu sezon 6 deplasman maçının son dördünde kaybeden Kara Kartal, dış sahada sadece 4 puan toplayabildi.



KASADA DA KAYIP
Şampiyonlar Ligi'nde 4'te 0 çeken Beşiktaş, 11.2 milyon Euro'luk gelirden oldu.



Süper Lig'de ise 13 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Kartal, galibiyet ve beraberliklerden 19 milyon TL prim kazanırken, yaşadığı puan kayıplarından ise 16.1 milyon TL'yi sahada bırakmış oldu.