Rumen basınından bomba iddia: Galatasaray'da Fatih Terim Dennis Man'ı istiyor

Ocak ayı transfer dönemi için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray, özellikle sağ kanada takviye yapmak için harekete geçti. Rumen basını teknik direktör Fatih Terim'in Parma'da forma giyen Rumen futbolcu Dennis Man'ın istediğini yazdı.

Giriş Tarihi 03 Kasım 2021, 14:31 Güncelleme 03 Kasım 2021, 14:38
Rumen basınından bomba iddia: Galatasaray’da Fatih Terim Dennis Man’ı istiyor

İÇİNDEKİLER

Burak Elmas'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Fatih Terim liderliğinde başlayan gençleşme operasyonu devam ediyor. Transfer haberleriyle ünlü Rumen gazeteci Emanuel Roşu, sarı-kırmızılıların ilgilendiği ismi sosyal medya hesabından açıkladı.





Roşu attığı tweette menajer Ioan Becali'nin, "Fatih Terim, Parma'da forma giyen 23 yaşındaki forvet Dennis Man'i Galatasaray'a getirmek için elimden ne geliyorsa yapmamı söyledi. Terim, Parma'nın bulunduğu konumla ilgilenmiyor sadece oyuncuyu istiyor" ifadelerine yer verdi.


DENNIS MAN'IN LİSTEDE
Galatasaray'ın Cicaldau ve Morutan'ın ardından bir Rumen futbolcuyu daha kadrosuna katmak istediğini yazan Romanya basını, Parma forması giyen Dennis Man'ın listede olduğunu iddia etti.

Ocak ayında Romanya'nın FCSB takımından Serie B ekibi Parma'ya 11 milyon euro bonservis bedeli karşılığında imza atan Dennis Man, takımında mutlu değil ve ayrılmak istiyor.


Parma'nın oynadığı son 2 maçta forma şansı bulamayan 23 yaşındaki kanat oyuncusunu ayrılığına sıcak bakan İtalyanlar, 11 milyon euro talep ediyor.

Galatasaray'ın Man için 6-7 milyon euro bandına kadar çıkabileceği ifade edilirken, Parma'nın ise transferde zarar etmek istemediği için oyuncusunu 11 milyon euro'ya satmayı planladığı belirtiliyor. Sarı-kırmızılı takımın kanat oyuncusunu kiralamak için de girişimde bulunabileceği haberin detaylarında yer aldı.

Ancak Parma, sözleşmeye zorunlu satın alma opsiyonu koyulmasını talep edecek.

MORUTAN VE CİCALDAU'NUN ARDINDAN...
Yaz transferde döneminde hareketli günler yaşayan Galatasaray, iki Rumen oyuncuyu kadrosuna katmıştı.

DENNIS MAN KİMDİR?
26 Ağustos 1998 Romanya doğumlu olan sağ kanat oyuncusu 1.83 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Aynı zamanda on numara ve sağ kanatta oynayabilen Dennis Man, sene başında Steaua Bükreş'ten Parma'ya transfer oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN