Riva'da 2 saat baş başa! TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Şenol Güneş bir araya geldi...

Hollanda yenilgisi sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Şenol Güneş 2 saatlik toplantıda Nihat Özdemir’e rapor sundu. İki isim bugün bir kez daha bir araya gelecek. Yapılacak ikinci zirvede Güneş'in geleceğiyle ilgili karar verilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2021 Güncelleme 10 Eylül 2021, 06:43
Riva’da 2 saat baş başa! TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Şenol Güneş bir araya geldi...

İÇİNDEKİLER

Dün herkesin gözü Riva'daydı... 2022 Dünya Kupası elemelerinde Hollanda karşısında aldığımız 6-1'lik ağır yenilgi sonrası eleştiri oklarının hedefine oturan teknik direktör Şenol Güneş, TFF Başkanı Nihat Özdemir'le Riva'daki tesislerde bir araya geldi.

AYRINTILI BİR RAPOR SUNDU
İkilinin kritik görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Alınan bilgilere göre Şenol Güneş yaşanan kötü gidişat ve nedenlerini ayrıntılı bir şekilde anlatan bir raporu Nihat Özdemir'e sundu.


YARDIMCILARIYLA BULUŞTU
Toplantı sonrası tecrübeli hocanın yardımcılarıyla beraber durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Özdemir ve Güneş'in bugün yeniden bir araya geleceği öğrenildi.


DEVAM KARARI AĞIR BASIYOR
Kritik zirvenin ardından verilecek kararın kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. İlk gelen bilgilere göre en azından elemelerin sonuna kadar yola devam etme kararı ağır basıyor.

BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM!
Şenol Güneş, Hollanda maçı sonrası yaptığı açıklamada "Bana yalvardılar" ifadesini kullanmıştı. Dün bir gazetede çıkan habere göre bir TFF yetkilisi, "Biz değil, Güneş'i almamız için Fikret Orman bize yalvardı" ifadesini kullandı. Dün bu iddiaları yanıtlayan Orman, "Böyle bir şey kesinlikle söylemedim" yanıtını verdi.


BURAK VEDA EDEBİLİR
Hollanda yenilgisinin ardından sert mesajlar yollayan Burak Yılmaz'ın Milli Takım'ı bırakma hazırlığı yaptığı iddia ediliyor. 36 yaşındaki tecrübeli yıldızın hem mental hem de fiziki olarak çok yorulduğu için kısa süre içinde kararını açıklayacağı belirtiliyor.