Cimbom genç yıldızdan vazgeçmiyor! Gedson Fernandes için Benfica'ya 10 milyon Euro

Transfer penceresinin kapanacağı 8 Eylül tarihine kadar mutlaka orta alana takviye yapmak isteyen Galatasaray’da Gedson Fernandes ısrarı devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, genç yıldız Benfica tarafından Şampiyonlar Ligi listesine eklemesine rağmen transferden vazgeçmedi. Yönetimin bugün Portekiz kulübüyle son kez görüşerek Gedson Fernandes konusuna olumlu-olumsuz son noktayı koyacağı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2021 Güncelleme 06 Eylül 2021, 06:59
Cimbom genç yıldızdan vazgeçmiyor! Gedson Fernandes için Benfica’ya 10 milyon Euro

İÇİNDEKİLER

Transfer penceresinin kapanacağı 8 Eylül tarihine kadar mutlaka orta alana takviye yapmak isteyen Galatasaray'da Gedson Fernandes ısrarı devam ediyor.

Sarı-Kırmızılılar, genç yıldız Benfica tarafından Şampiyonlar Ligi listesine eklemesine rağmen transferden vazgeçmedi. Yönetimin bugün Portekiz kulübüyle son kez görüşerek Gedson Fernandes konusuna olumlu-olumsuz son noktayı koyacağı öğrenildi.

KADERİNİ JESUS BELİRLEYECEK!


Portekiz basını da yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. O Jogo gazetesine göre Galatasaray bugün Gedson için Benfica'ya 10 milyon Euro'luk teklif yapacak. Portekiz kulübünün bu rakama sıcak bakabileceği ancak teknik direktör Jorge Jesus'un tutumunun transferin kaderini belirleyeceği ifade ediliyor.

6 NUMARA DA GÜNDEME GELEBİLİR


Yapılacak görüşmenin ardından Galatasaray yine istediği sonucu alamazsa rota bu kez alternatif isimlere yönelecek. Fatih Terim çarşamba gününe kadar mutlaka 8 numara transferinin gerçekleşmesini istiyor. Gönderilmesi istenen isimlerin durumuna göre 6 numara transferinin gündeme gelebileceği öğrenildi.

BABEL&YEDLİN'E TEKLİF UMUDU


Yönetim çarşamba gününe kadar özelilkle Ryan Babel ve DeAndre Yedlin için teklif bekliyor. Mısır basını ise El Ahly formasını giyen Aliou Dieng konusunda Galatasaray'la pazarlıkların sürdüğünü ifade ediyor. Yönetim geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Elneny'den ise yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmiş durumda.

TERİM'İN BÜYÜK GÖZDESİ
Gedson Fernandes, Temmuz ayı başında Fatih Terim'in verdiği transfer listenin ilk sırasındaydı. Yönetim bugün genç yıldız için son kozunu oynayacak.