Avrupa 3.’sü Sultanlar hedef büyüttü! 2022'de hedef zirve

Olimpiyat’ta 5. olan, Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Ay-Yıldızlılar, 2022 Dünya Şampiyonası’nda zirveyi hedefliyor. Dün yurda dönen Filenin Sultanları, havalimanında tezahürat ve çiçeklerle karşılandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2021 Güncelleme 06 Eylül 2021, 06:59
Avrupa 3.’sü Sultanlar hedef büyüttü! 2022’de hedef zirve

İÇİNDEKİLER

2021 CEV Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımımız dün yurda döndü. Filenin Sultanları, İstanbul Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Ülkemiz bu güzel günleri yaşamayı hak ediyor. Bunu da sahada mücadele eden kızlarımız sağladı, çok teşekkür ediyorum" dedi.

ZEHRA: BÖYLE BİTİRMEK YAKIŞIRDI


Milli voleybolcu Zehra Güneş, Çok güzel bir şekilde bitirdik. Bu takıma da bu şekilde bitirmek yakışırdı" diye konuştu. Cansu Özbay ise, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık" ifadesini kullandı.

POLONYA&HOLLANDA DÜZENLEYECEK


Tokyo'da olimpiyat 5.'si olan, Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya alan Milli Takımımız artık gözünü zirveye dikti. Ay- Yıldızlılar önümüzdeki yıl Hollanda ve Polonya'nın ortaklaşa düzenleyeceği Dünya Şampiyonası'nda altın madalya hedefliyor.

NAİM'Lİ ŞARKIYLA MESAJ!
Sultanlar'ın soyunma odasında Eypio'dan 'Naim' şarkısını hep bir ağızdan söylediği video büyük ilgi gördü. Şarkı, Naim filmi için bestelenmişti.