Filenin Sultanları Türkiye - Sırbistan yarı final voleybol maçı hangi kanalda CANLI yayınlanacak? Türkiye Sırbistan maçı saat kaçta?

Türkiye Sırbistanmaçı saat kaçta? Filenin Sultanları Türkiye - Sırbistan yarı final voleybol maçı hangi kanalda CANLI yayınlanacak? Bu hafta Polonya ile karşı karşıya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımımız maçı galibiyetle sonuçlandırarak yarı finale yükselmeyi başardı. Filenin Sultanları yarı finalde Sırbistan ile kapışacak. Vatandaşlar maç öncesi gerekli bilgileri araştırmalara başladı. İşte detaylar!

Giriş Tarihi 03 Eylül 2021, 17:03 Güncelleme 03 Eylül 2021, 17:04
Filenin Sultanları Türkiye - Sırbistan yarı final voleybol maçı hangi kanalda CANLI yayınlanacak? Türkiye Sırbistan maçı saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Spor gündemini takip edenler tarafından Türkiye - Sırbistan volaybol maçı hakkında gerekli detaylar merak edilerek araştırılmaya başlandı. Bu hafta Polonya ile karşı karşıya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımımız maçı galibiyetle sonuçlandırarak yarı finale yükselmeyi başardı. Filenin Sultanları yarı finalde Sırbistan ile kapışacak. Vatandaşlar maç öncesi gerekli bilgileri araştırmalara başladı. Peki, Türkiye Sırbistanmaçı saat kaçta? Filenin Sultanları Türkiye - Sırbistan yarı final voleybol maçı hangi kanalda CANLI yayınlanacak? İşte konu hakkında tüm detaylar!

TÜRKİYE - SIRBİSTAN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye - Sırbistan voleybol maçı 3 Eylül Cuma günü saat 18:00'de TRT 1'den canlı yayınlanacak.

BU SEFER KAZANMAK İSTİYORUZ!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2019 Avrupa Şampiyonası finalinde mağlup olduğu Sırbistan'a üstünlük kurarak hem rövanşı almayı hem de üst üste 2. kez adını finale yazdırmayı hedefliyor.

GÖZLER HOLLANDA - İTALYA MAÇINDA!

2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nın diğer yarı final maçında ise Hollanda ile İtalya karşılaşacak. Filenin Sultanları'nın rakibi bu maç ile belli olacak.