Beşiktaş'ta ibre Marcelo'ya döndü! Sambacı için tüm şartlar zorlanacak

Stoper arayışlarını sürdüren Kartal, boşa çıkması beklenen Marcelo için bekleyişte... Beşiktaş Yönetimi, Lyon ile yollarını ayıracak Sambacı için tüm şartları zorlayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2021 Güncelleme 21 Ağustos 2021, 07:00
Beşiktaş’ta ibre Marcelo’ya döndü! Sambacı için tüm şartlar zorlanacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş stoper transferini bir an önce sonlandırmak istiyor. Siyah- Beyazlılar, Fransız ekibi Lyon'da kadro dışı kalan eski yıldızı Marcelo Guedes'in peşinde. Kara Kartal, 34 yaşındaki yıldızın bonservisini eline almasını bekliyor. Beşiktaş ondan sonra harekete geçecek ve transferi bitirecek.


ÜLKESİNDEN DE İSTEYENLER VAR
MARCELO transferini Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın'ın da çok istediği ve bunun için yönetimle sürekli temas halinde olduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncuya ülkesinden de talipler var.

2017'DEN BERİ LYON'DA
BREZİLYALI yıldızın kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. 2017 yılından beri Fransız temsilcisi Lyon'da forma giyen Marcelo'nun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

TARAFTAR ONU ÇOK SEVİYOR
MARCELO 2016 yılında Beşiktaş'ta forma giymiş ve performansıyla Siyah- Beyazlı taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Marcelo, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra da kulübü ziyaret etmişti.