Galatasaray'ı üzen gelişme! Gedson Fernandes Beşiktaş'a doğru...

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da forma giyen Portekizli yıldız Gedson Fernandes ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Rui Costa göndermek istemediğini belirtmişti. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2021, 11:33 Güncelleme 19 Ağustos 2021, 14:41
Galatasaray’ı üzen gelişme! Gedson Fernandes Beşiktaş’a doğru...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ve Galatasaray arasında yaşanan transfer savaşlarında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İddianın sahibi ise İtalyan gazeteci Rudy Galetti… İtalyan gazeteciye göre Portekizli yıldız Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın peşinde olduğu Gedson Fernandes'in Beşiktaş ile büyük oranda el sıkıştığı iddia edildi. Galetti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beşiktaş, Gedson Fernandes ile anlaştı. Benfica ile transferin son detayları görüşülüyor" ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi Benfica Başkanı Rui Costa, Gedson Fernandes ile ilgili, "Onu takımdan göndermek istemiyoruz. Bizimle kalacak" açıklaması yapmıştı. İtalyan gazetecinin açıklamaları sonrası transferin ne yönde seyredeceği merak konusu.

Gedson Fernandes geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giymiş ve ortaya koyduğu başarılı futbolla adından söz ettirmişti.Güncel piyasa değeri 12.5 milyon Euro olan Gedson'un Portekiz ekibiyle sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN