Fenerbahçe Ozan Tufan'ın Watford transferini resmen açıkladı: Başarılar dileriz

Son dakika haberine göre, Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın satın alma opsiyonuyla Watford'a kiralandığını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Ozan Tufan'a başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. Takvim.com.tr, Tufan'ın transferini dün okuyucularına duyurmuştu. Öte yandan Ozan Tufan da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sarı-lacivertli kulübe veda etti. Tufan, açıklamasında, "Fenerbahçe armasının gölgesinde geçirdiğim 6 sene boyunca yaşattığınız tarifi mümkün olmayan hatıralar içtin hepinize kalbimin en derin yerinden teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2021, 12:08 Güncelleme 19 Ağustos 2021, 14:42
Fenerbahçe Ozan Tufan’ın Watford transferini resmen açıkladı: Başarılar dileriz

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, milli futbolcu Ozan Tufan'ın İngiliz ekibi Watford'a satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan, İngiliz ekibi Watford'a transfer oldu.



*İşte Takvim'in Ozan Tufan transferiyle ilgili yaptığı haber (Okumak için tıklayın)

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALANDI
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Tufan için Watford ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşıldığı belirtilirken, "Fenerbahçemizin formasını 2015 yılından itibaren başarıyla taşıyan futbolcumuz Ozan Tufan, İngiltere Premier Lig Takımlarından Watford'a satın alma opsiyonlu olarak kiralanmıştır.

Çok genç yaşta formamızı giyen ve çubuklunun başarısı için ter döken oyuncumuza bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ediyor ve ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. Yolun açık olsun Ozan Tufan" ifadeleri kullanıldı.

Watford ise Ozan Tufan'ın transferini sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla açıkladı.


OZAN TUFAN'DAN FENERBAHÇE'YE VEDA
Ozan Tufan, "Hissettiklerini kelimelere dökmenin ne kadar zor olduğunu şimdi anlıyorum. Bu armanın ağırlığını, çubukluyu 2015'te sırtıma geçirdiğimde anladım. Ne olursa olsun bu arma için mücadele etmekten hiç vazgeçmedim. 19 yaşında bir genç olarak geldiğim, Kadıköy'e ayak bastığım ilk andan bugüne kadar hep en iyisini vermek için çalıştım" dedi.

Watford'un Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Ozan Tufan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sarı-lacivertli kulübe veda etti.

Kulübüne her zaman iyisini vermek için mücadele ettiğini belirten Ozan Tufan, "Hani şarkıda söylüyor ya "Nasıl anlatsam, nereden başlasam" diye, işte öyle bir andayım. Bu satırları yazmayı sürekli erteledim. Ne söylesem yetmeyecek ne anlatsam eksik kalacak. Hissettiklerini kelimelere dökmenin ne kadar zor olduğunu şimdi anlıyorum. Bu armanın ağırlığını, çubukluyu 2015'te sırtıma geçirdiğimde anladım. Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler... Kolay mıydı onların girdiği kalplerde bir yer bulmak ? Belki de bu yüzden ne olursa olsun bu arma için mücadele etmekten hiç vazgeçmedim. 19 yaşında bir genç olarak geldiğim, Kadıköy'e ayak bastığım ilk andan bugüne kadar hep en iyisini vermek için çalıştım. Bazen hep birlikte üzüldük, bazen milyonlarca taraftar yan yana Fenerbahçe'nin adını haykırdık. Ancak artık veda etme zamanı geldi. Elimde şampiyonluk kupasıyla tribünlere koşmamış olmanın getirdiği hüzünle ayrılıyorum bugün evimden. Fenerbahçe armasının gölgesinde geçirdiğim 6 sene boyunca yaşattığınız tarifi mümkün olmayan hatıralar içtin hepinize kalbimin en derin yerinden teşekkür etmek istiyorum. Umarım kalplerinizde benim için açtığınız yere, ülkemden binlerce kilometre uzaktayken bile layık olabilirim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Her gün olduğu gibi, bugün de en yüksek sesle! Sonsuza kadar Fenerbahçe!" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN