Son dakika: Beşiktaş Rachid Ghezzal transferini resmen açıkladı

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı kulüpte kiralık olarak forma giyen Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal ile 3+1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Beşiktaş Ghezzal transferini özel bir video ile duyurdu.

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2021, 19:44 Güncelleme 12 Ağustos 2021, 20:30
Son dakika: Beşiktaş Rachid Ghezzal transferini resmen açıkladı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı kulüpte kiralık olarak forma giyen Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

SÖZLEŞME 3+1 YILLIK
Siyah-beyazlı kulüpten Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, oyuncunun bonservisinin 3 milyon avro karşılığında İngiliz ekibi Leicester City'den alındığı ve kendisiyle 3+1 yıllık anlaşıldığı belirtildi.

Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Kulübümüz, 2021-2022 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz sezon futbol takımımızın elde ettiği çifte şampiyonlukta pay sahiplerinden biri olan Rachid Ghezzal ile yeni sözleşme imzaladı. Kulübümüze yeni dönemde de önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Rachid Ghezzal'a yuvana hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından transfere ilişkin yapılan paylaşımda, "O nereye geleceğini bilir. #AklınYoluBir Evine hoş geldin Rachid Ghezzal" ifadelerine yer verildi.

MOTOSİKLET DETAYI
Ghezzal'ın transfer videosunda video detayı da yer aldı. Beşiktaş geçtiğimiz yıl Leicester City'den 1 yıllığına kiraladığı Rachid Ghezzal'ın evraklarını TFF'ye motosiklet ile ulaştırmıştı.

Videonun son bölümünde Ghezzal'ın yanında bulunan kişinin motorun bagajından simit, kahve ve gazoz çıkarması dikkatleri çekti. Galatasaraylı taraftarlara göre Beşiktaş subniminal bir mesajla kendilerine gönderme yaptı.

GALATASARAY TRARAFTARININ TEPKİSİNİ ÇEKTİ
İddialara göre Beşiktaş, Ghezzal'ın transfer videosunda, içinde simit, kahve ve gazoz geçen Sezen Aksu'nun "Şinanay" şarkısına imada bulunuyor.

Çarşı grubunun Şinanay şarkısının melodisiyle Galatasaray'a küfür ettiği ünlü bir tezahüratının olmasından dolayı Galatasaraylılar paylaşılan videoya çok büyük tepki gösterdi.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada yapılan yorumlarda, Beşiktaş'la ilgili sert ifadeler kullandı.

TAKVİM.COM.TR
Takvim.com.tr Beşiktaş yönetiminin Cezayirli yıldızın bonservisi konusunda Leicester City ile anlaşmaya vardığını günler öncesinden duyurmuştu.