Trabzonspor'a transfer olan Andreas Cornelius'tan Alexander Sörloth'a sürpriz telefon

Trabzonspor, Danimarkalı yıldız golcü Andreas Cornelius transferi için İtalyan ekibi Parma ve oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. Transferi sonrası Fırtına'nın eski golcüsü Alexander Sörloth ile karşılaştırılan Cornelius'un Trabzonspor'a gelmeden önce sürpriz bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2021, 14:01 Güncelleme 11 Ağustos 2021, 14:01
Trabzonspor’a transfer olan Andreas Cornelius’tan Alexander Sörloth’a sürpriz telefon

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, İtalyan Ligi ekiplerinden Parma'nın formasını giyen Andreas Cornelius'u renklerine kattı. Danimarkalı yıldız golcü, iki sezon önce gol kralı olan Alexander Sörloth ile karşılaştırılıyor ve benzetiliyor.



SÖRLOTH'U TELEFONLA ARADI
Cornelius'un Bordo-Mavililer'e imza atmadan önce Trabzonspor'un eski Viking'i Alexander Sörloth'u telefonla aradığı ortaya çıktı. Andreas Cornelius'un bu görüşme sonrasında transfer teklifini kabul ettiği öğrenildi.



24 GOL KRALI OLMUŞTU

Şu an Alman Ligi ekiplerinden Leipzig'de forma giyen Sörloth'un Trabzon ve Trabzonspor hakkında olumlu bilgiler verdiği bildirildi. Bilindiği gibi Sörloth iki sezon önce ligde attığı 24 golle krallık tacını takmıştı.

Kariyerinde 309 maça çıkan Andreas Cornelius, 84 gol atarken 30 da asiste imza attı. Danimarkalı yıldız futbolcu, 32 kez milli formayı giyerken 6 kez fileleri havalandırdı.


Parma. Cornelius için bu yıl Parma7ya 8.4 milyon Euro bonservis ücreti ödemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN