Diego Perotti için şok iddia! Futbol hayatı bitebilir

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıkları için kamp kadrosuna dahil etmediği ve transfer görüşmeleri yapmasına izin verdiği Diego Perotti için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2021, 13:40 Güncelleme 17 Temmuz 2021, 13:40
Diego Perotti için şok iddia! Futbol hayatı bitebilir

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin takımdan göndermek istediği Diego Perotti bir süre önce İtalya'nın Genoa takımı ile transfer görüşmeleri yapmış ancak taraflar anlaşma sağlayamamıştı.



SAĞLIK SORUNU YÜZÜNDEN GENOA VAZGEÇTİ

Perotti ile Genoa'nın anlaşamama sebebinin ise maddi konulardan kaynaklı olmadığı, İtalyan ekibinin Arjantinli oyuncunun sağlık raporunu inceledikten sonra bu transferden vazgeçtiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezonun ilk devresinde yaşadığı sakatlık sonrası sahalara henüz dönemeyen Arjantinli oyuncunun, sakatlık yaşadığı ayağındaki sinirlerde zedelenme olduğu ve bunun da yeşil sahalara dönüşünü engelleyebileceği konuşuluyor.

Futbol hayatının bitebileceği konuşulan Diego Perotti, Fenerbahçe'nin kendisine transferi için izin vermesine rağmen herhangi bir kulüple anlaşamayınca önceki gün kendisine ait 11 numaralı formanın Sinan Gümüş'e verilmesine sosyal medya üzerinden tepki göstermişti.

Kariyeri boyunca birçok sakatlık geçiren Diego Perotti'nin Fenerbahçe ile Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN