Fenerbahçe'de Pereira onu çok istiyor: Bana Guedes’i getirin!

Vitor Pereira'nın göreve başlamasının ardından forvete takviye çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, yıldız transferler için düğmeye bastı. Gelen son haberlere göre, Pereira’nın kadrosunda görmeyi çok istediği Brezilyalı Roger Guedes. Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olan genç yıldız, sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor.

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2021, 11:53 Güncelleme 14 Temmuz 2021, 12:02
Fenerbahçe’de Pereira onu çok istiyor: Bana Guedes’i getirin!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yeni haftada transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-Lacivertliler yıldız transferler için düğmeye bastı.


PEREIRA ONU İSTİYOR
Sarı-Lacivertliler'de gündeme gelen son isim Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kadrosunda görmeyi çok istediği Brezilyalı Roger Guedes…
Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda harekete geçtiği ve yıldız oyuncu için teklifte bulunacağı öğrenildi.


SÖZLEŞMESİ 2022 YILINDA SONA ERİYOR
Çin Ligi takımlarından Luneng'de forma giyen 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Guedes'in sözleşmesi 2022 yılının Temmuz ayında sona eriyor.
Ancak genç yetenek kulübünden ayrılmak için Çin yetkililerle temasa geçti. Brezilya kaynaklı haberlerde Roger Guedes'in ülkesinden ve Avrupa'dan transfer teklifleri aldığı iddia edildi.



GREMIO VE SAO PAOLO DA PEŞİNDE

Guedes'i Brezilya Ligi'nin köklü kulüplerinden Gremio ve Sao Paolo kadrosuna katmak istiyor.



FORVET ARKASINDA DA GÖREV YAPABİLİYOR
Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olan genç yıldız, sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Guedes, 2018 yılında Palmeiras'tan Luneng'e 4.4 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olmuştu. Kanada takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de gündeme Arjantinli yıldız Pavon da gelmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN