Fatih Terim Rui Costa’dan Gedson Fernandes’i istedi

Galatasaray’ın yeniden kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu ile ilgili olarak flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılılar’da Teknik Direktör Fatih Terim, Benfica’da başkanlık koltuğuna oturan eski öğrencisi Rui Costa’ya tebrik telefonu açtı. Terim’in bu görüşmede, başkanlık görevi için Rui Costa’yı kutladığı ve ardından da Gedson Fernandes’i istediği öğrenildi.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2021, 21:38 Güncelleme 12 Temmuz 2021, 21:44
Fatih Terim Rui Costa’dan Gedson Fernandes’i istedi

İÇİNDEKİLER

İmparator Rui Costa'ya, "Gedson Fernandes için geçen sezon bize yardımcı olmuştun. Bu sezon da ona çok ihtiyacımız var. Bize gereken desteği yine vereceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine Rui Costa'nın, kulüpteki bazı işleri yoluna sokmaya çalıştığını Terim'e ilettiği Gedson için 1-2 gün süre istediği belirtildi. Görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Portekizli yıldız için dün önemli bir gelişme daha yaşandı...

İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre, Joao Mario transferinin tamamlanmasının ardından Benfica, Gedson Fernandes'in Galatasaray'a gitmesine izin verecek.

Şu an boşta olan yıldız futbolcu Joao Mario Benfica'ya transfer olmak üzere…

Benfica'da başkanlık görevine getirilen efsane futbol adamı Rui Costa transferin gerçekleşmesinden sonra Fatih Terim'in çok istediği Gedson Fernandes için vizeyi verecek.

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen başarılı futbolcu performansıyla taraftarların da takdirini kazanmıştı.

Güncel piyasa değeri 12.5 milyon Euro olan Gedson Fernandes'in kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

Portekizli yıldız orta saha, kariyerinde 145 maça çıkarken 10 gol attı ve 19 da asist yaptı.

Geçen sezon Sarı-Kırmızılı formayla 20 maça çıkan Gedson 1 gol atarken 3 de asist üretti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN