Galatasaray, Nicolae Stanciu için bütün şartları seferber etti

Cimbom transfer hedeflerinden biri olan Nicolae Stanciu'yu bitirmek için büyük bir çaba harcıyor. Sarı-Kırmızılılar, Rumen yıldızla her konuda anlaşmış durumda. Yönetimin, Hagi'yi de transferde devreye soktuğu ve Stanciu'nun ikna edilmesinde bu hamlenin önemli rol oynadığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2021 Güncelleme 10 Temmuz 2021, 06:52
Galatasaray, Nicolae Stanciu için bütün şartları seferber etti

İÇİNDEKİLER

Cimbom transfer hedeflerinden biri olan Nicolae Stanciu'yu bitirmek için büyük bir çaba harcıyor.

Sarı-Kırmızılılar, Rumen yıldızla her konuda anlaşmış durumda. Yönetimin, Hagi'yi de transferde devreye soktuğu ve Stanciu'nun ikna edilmesinde bu hamlenin önemli rol oynadığı öğrenildi.

2 YIL SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR


Galatasaray Slavia Prag ile pazarlıklarını sürdürüyor. Çek kulübü 2 yıl daha sözleşmesi olan Stanciu'nin fiyatını 7.5 milyon Euro olarak belirlerken, Cimbom rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor.

PAZARLIKLAR KIRAN KIRANA


Alınan bilgilere göre Galatasaray'ın hedefi, transferi 3.5-4 milyon Euro arasında bir rakama transferi bitirmek. Bu nedenle yönetim, Slavia ile pazarlıklarını çok yoğun bir şekilde sürdürüyor.

STANCİU DA BASKI YAPIYOR!
Stanciu'nun da Çek kulübünün yetkilerine takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği ve transferinde kolaylık istediği öğrenildi. Stanciu Geçen sezon Çek Ligi'nde 30 maçta 12 gol atıp 6 asist yaptı.