Ezgjan Alioski için 3'lü kapışma! Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor kozlarını oynuyor

Süper Lig kulüpleri transfer için çalışmalarını sürdürürken 3 büyük kulüp Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor bonservisi elinde olan Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski için kozlarını oynuyor.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2021, 15:25 Güncelleme 03 Temmuz 2021, 15:25
Ezgjan Alioski için 3’lü kapışma! Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor kozlarını oynuyor

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi sol bek mevkisine takviye yapmayı hedefleyen Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, Ezgjan Alioski ismi üzerinde yoğunlaşmış durumda.

GALATASARAY SOMUT ADIM ATACAK
Bonservisi elinde olan Kuzey Makedonyalı sol bek için Trabzonspor kısa süre önce oyuncuya teklifini sunarken, Galatasaray'ın da 29 yaşındaki futbolcu için somut adımlar atacağı öğrenildi.


FENERBAHÇE PEREIRA'NIN RAPORUNA GÖRE HAREKET EDECEK
Fenerbahçe ise sol bek adaylarından olan 29 yaşındaki oyuncu ile ilgili yeni teknik direktör Vitor Pereira'nın görüşünü alacak ve Portekizli hocanın raporuna göre hareket edecek.

YILLIK 2 MİLYON EURO VE 4 SENELİK KONTRAT İSTİYOR
Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Ezgjan Alioski'nin imza parası ile birlikte yıllık 2 milyon Euro ve 4 senelik kontrat istediği belirtiliyor.



PERFORMANS BİLGİLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Son olarak Leeds United'da forma giyen 29 yaşındaki Alioski'nin piyasa değeri 5 milyon 500 bin Euro. İsviçre vatandaşlığı da bulunan Ezgjan Alioski, Kuzey Makedonya Milli Takımı'nın formasını 46 kez giydi. Bu maçlarda 9 kez rakip fileleri havalandırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN