Marek Hamsik artık resmen Fırtına: Trabzon'da tutkuyu hissettim

Trabzonspor, Slovak orta saha oyuncusu Marek Hamsik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Ahmet Ağaoğlu da katıldı. Başkan Ağaoğlu, önemli bir transferi gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2021 Güncelleme 30 Haziran 2021, 07:02
Marek Hamsik artık resmen Fırtına: Trabzon’da tutkuyu hissettim

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Slovak orta saha oyuncusu Marek Hamsik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Ahmet Ağaoğlu da katıldı. Başkan Ağaoğlu, önemli bir transferi gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

TEZAHÜRATLARI DUYMAK İSTİYORUM
İmza töreninde konuşan Marek Hamsik "Geldiğim ilk andan itibaren Trabzon'da tutkuyu hissettim ve stadyumda taraftarlarımızın tezahüratlarını duymak için sabırsızlanıyorum" dedi.

HARİKA BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ!
Hamsik, "Transfer süreci hızlı ve istediğim gibi çok dürüst bir şekilde gerçekleşti. Umuyorum ki birlikte harika bir sezon geçireceğiz" ifadesini kullandı.

TRABZON BANA NAPOLİ GİBİ GELDİ!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, imza törenin ardından Hamsik'in eşi Martina'ya forma hediye etti. Hamsik, "Trabzon taraftarının coşkusu bana eski takımım Napoli'yi hatırlattı. Hissettiklerim birbirine çok benzer" dedi.

HAMSİK 5 BİN FORMA SATIN ALDI
Marek Hamsik, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun talebiyle 5 bin adet forma satın aldı. Slovak oyuncu, "Kulübün 300 bin adet forma satış hedefine destek olmaktan büyük mutluluk duyacağım" ifadesini kullandı.