Mustafa Reşit Akçay'ın son durumu ne? Entübe edildi

Son dakika haberine göre Süper Lig'de Trabzonspor, Akhisar Belediye, Konyaspor, Ankaragücü gibi takımları çalıştıran, son olarak Kocaelispor'da görev alan Mustafa Reşit Akçay'ın sağlık durumu ile ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi. Akçay, solunum sıkıntısının artması nedeniyle entübe edildi

Giriş Tarihi 22 Haziran 2021, 13:05 Güncelleme 22 Haziran 2021, 15:58
Mustafa Reşit Akçay’ın son durumu ne? Entübe edildi

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde hastalığı nedeniyle Trabzon'da yoğun bakıma kaldırılan Kocaelispor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi.

Mustafa Reşit Akçay'ın 2.5 ay önce corona virüs geçirdiğini ve akciğerlerinde kalıcı hasarın oluştuğunu belirten Prof. Dr. Celal Tekinbaş, Akçay'ın son durumunu değerlendirdi.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY ENTÜBE EDİLDİ!
Tekibaş şunları söyledi: "2.5 ay önce hastamız covid geçirmişti, akciğerinde kalıcı hasarlar oluşmuştu. İlaç tedavisi ve oksijen tedavisi alıyordu. Yoğun bakımda tedavi devam ederken dün akşam solunum sıkıntısı arttı. Entübe edildi. Tedavi süreci devam ediyor. Bu ciddi bir durum, akciğerinde kalıcı hasar oluşan bir hastadan bahsediyoruz.'

SOLUNUM CİHAZIYLA MAÇA ÇIKTI
TFF 2. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u 4-0 yenerek TFF 1. Lig'e yükselen Kocaelispor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, zafer sonrası yedek kulübesinde bulunan solunum cihazından oksijen desteği almıştı.

BASIN TOPLANTISINA KATILAMADI
Uzun süreli yeni tip koronavirüs tedavisinin ardından Sakaryaspor maçında takımın başında yer alan Mustafa Reşit Akçay, rahatsızlığı nedeniyle basın toplantısına katılmamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN